Τελευταία ενημέρωση 04:10, 26 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε σήμερα το πρωί ο Ατρόμητος 2003 στο τουρνουά «Πέτρος Βουζουνεράκης» που διεξάγεται στην Ιεράπετρα.

Ετικέτες

 Το «δύο στα δύο» έκανε ο Ατρόμητος Κ13 στο τουρνουά  Elite Neon Cup σήμερα το πρωί επικρατώντας με άνεση της «Πρωταθλητές Πευκών» με σκορ 3-0. Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου σαφώς ανώτερη κυριάρχησε στο τερέν και είχε σκόρερ τους Μ. Χριστοδούλου, Τσαγγάρη, Ηλιόπουλο.

Ξεκίνησαν οι Σταυριανάκος, Σκλάβος, Λεοντόπουλος, Μ. Χριστοδούλου, Κορομηλάς, Σοφούλης, Πούλος, Παπαϊωάννου, Τσαγγάρης, Κυριφίδης,  Μπαλάφας. Έπαιξαν και οι  Ηλιόπουλος, Κουμπάρος, Πρεβεζάνος.

Ετικέτες

Πρεμιέρα με νίκη ( 4-1)  έκανε ο Ατρόμητος 2003  στο Τουρνουά «Πέτρος Βουζουνεράκης»  που ξεκίνησε χθες στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Ετικέτες

Δείτε στο βίντεο  τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τoν Αγ. Ιερόθεο, που διεξήχθη στο Ζηρίνειο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής 2017-18.

 

Ετικέτες

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν χθες Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο Spa ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο πάνω σε αγωνιστικά τετράγωνα.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο διεθνής Ουάρντα που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αιγύπτου.  Ο Μανούσος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας