Τελευταία ενημέρωση 22:14, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε κι επίκσημα τη μορφή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα καθώς επίσης και το θέμα που είχε να κάνει με την τροποποίηση των κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, η Ένωση αναφέρει ότι η Α' κατηγορία θα έχει πλέον 3 ομίλους των 14 ομάδων, ενω σε αυτήν προβιβάστηκαν οι τέσσερις πρώτοι σύλλογοι από τον κάθε όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Το ίδιο ισχύει και για την Γ' ΕΠΣΑ, δηλαδή οι τέσσερις πρώτες ομάδες προβιβάστηκαν στην μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ σε κάθε όμιλο και κάθε κατηγορία υποβιβάστηκαν οι ομάδες  που τερμάτισαν στις τελευταίες θέσεις.

 

sdfv.jpg

Ετικέτες

Κάτοικος Άγιου Ιερόθεου και στη νέα χρονιά θα είναι ο Δημήτρης Τσατσαρής καθώς οι υπεύθυνοι που τρέχουν τον σύλλογο προχώρησαν σε  ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Ετικέτες

Δεδομένη κατά 99,9% είναι η μη διεξαγωγή του αγώνα του Ατρόμητου το Σάββατο στη Ξάνθη για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ετικέτες

Κράτησε τον Τζαβάρα!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Υψηλάντη Τζαβάρα ανακοίνωσε η Άμιλλα η οποία από τη νέα σεζόν επιστρέφει στη Β' Αθηνών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Υψηλαντη Τζαβάρα, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με ήθος και μεγάλη εμπειρία!
Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Ετικέτες

Μετά την απόφαση της διοίκησης του Ιπποκράτη για παραμονή του Βασίλη Βόγλη στη τεχνική ηγεσία πραγματοποιήθηκαν και οι πρωτες ανανεώσεις παικτών εν όψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για τους Τεννέ, Καβουρινό, Γενηδουνιά, Αρχοντούλη και Ζήκο οι οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για μια αξιοπρεπή παρουσία στη Β' κατηγορία της Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας