Τελευταία ενημέρωση 02:17, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το Παμπαιδικό τμήμα του Ατρόμητου (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) κατέκτησε με μεγάλη άνεση το 3ο τουρνουά «Τάκης Μιχαλέτος» του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες στο Λουτράκι.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ  σύσκεψη ανάμεσα στο νέο προπονητή του Ατρόμητου  Νταμίρ Κάναντι και το  τεχνικό επιτελείο.

Ετικέτες

Με τη διεξαγωγή των τελικών ολοκληρώνεται σήμερα το 3ο τουρνουά του δικτύου σχολών Ατρόμητου και στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Λουτρακίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης.

Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης αλλά και των αποστολών αποτέλεσαν για τρίτη συνεχή χρονιά το σήμα κατατεθέν του τουρνουά που θα γίνει θεσμός και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο ενώνοντας τις ομάδες που ανήκουν στο δίκτυο σχολών Ατρόμητου.

Οι έξι τελικοί που θα διεξαχθούν σήμερα είναι οι εξής:

ΠΑΙΔΕΣ

Μύκονος – Ατρόμητος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (19.00 ΛΟΥΤΡΑΚΙ)

Ελλάς Βέλου – Family Club ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (19.00 ΙΣΘΜΙΑ)

Τσιλιβή- Πανλευκάδιος ΤΕΛΙΚΟΣ FAIR PLAY (16.30 ΛΟΥΤΡΑΚΙ)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Ευκλείδης – Ατρόμητος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (17.45 ΛΟΥΤΡΑΚΙ)

Μύκονος – Τέλος Άγρας ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  (17.45 ΙΣΘΜΙΑ)

Αθλούπολη – Ελλάς Βέλου TEΛΙΚΟΣ FAIR PLAY (16.30 IΣΘΜΙΑ).

 

Ετικέτες

Όπως ανακοίνωσαν οι Fentagin το ετήσιο φεστιβάλ ους θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

«Το καθιερωμένο και επίσημο festival του συνδέσμου,για φέτος, αναβάλλεται προσωρινά και μετατίθεται για τον Σεπτέμβρη.Η ανάγκη να βρεθούμε δίπλα στο τμήμα του μπάσκετ και να προστατέψουμε με κάθε τρόπο την σπουδαία αυτή ιστορία,αλλά και η ανάγκη της παρουσίας μας στην γενική συνέλευση του Γ.Σ.Π.(9 Ιουλίου) δεν μας αφήνει το περιθώριο να οργανώσουμε μια ανάλογη και ακόμα καλύτερη εκδήλωση από αυτές των προηγούμενων χρόνων.Επομένως το Pure N Local 4 θα επιστρέψει δυνατότερο από τον Σεπτέμβρη».

Ετικέτες

Μία από τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στον Ατρόμητο για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στην ομάδα του Περιστερίου έχει προταθεί ο Άρνορ Τραούστασον της Ραπίντ και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν την περίπτωση του Ισλανδρού ακραίου της αυστριακής ομάδας.

Την περσινή σεζόν ο 24χρονος άσος είχε 33 συμμετοχές με τρία γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του, με το συμβόλαιό του να γίνει το 2020.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας