Τελευταία ενημέρωση 18:32, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μετά τον απόλυτο θρίαμβο των παγκορασίδων Β' του Peristeri Volley και τη μεγάλη γιορτή με εκατοντάδες φιλάθλους μέσα στα «Δίδυμα», το βάρος  των προπονητών του συλλόγου  μετατοπίζεται σιγά σιγά σε παγκορασίδες Α' και Γ' που ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς απο Νότα Δροσινού, Λουκά Καράτζαλη και Αλέξανδρο Νικηφορίδη για τη δική τους μεγάλη προσπάθεια!

Και οι δυο ομάδες μας  άλλωστε πήραν το εισιτήριο για τα f4 μέσα στο Ρέντη με νίκες επί του «πελάτη» Ολυμπιακού με 3-0 σετ!.

Άξια συγχαρητηρίων είναι πάντως η διοίκηση του Peristeri Volley για την ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τη μεγάλη χαμένη του τελικού των Παγκορασίδων Β', τον ΑΠΣ Αλίμου. Αναφέρει τα εξής χαρακτηριστικά: «Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή!
Το Peristeri Volley School θέλει να συγχαρεί την ομάδα του ΑΠΣ Αλίμου όχι μόνο για την εκπληκτική ομάδα που παρουσίασε αλλά για τη συμπεριφορά και το ήθος των ανθρώπων του (Διοίκησης, προπονητών, αθλητριών και φιλάθλων) που δίδαξαν αθλητικές συμπεριφορές και όμορφους τρόπους. Συγκλονιστικό!
Τους ευχαριστούμε και θα πούμε ότι δεν είναι τυχαία φίλοι μας. Πολύ θα θέλαμε όταν την επόμενη φορά οι ρόλοι νικητή και ηττημένου αντιστραφούν να επιδείξουμε και εμείς την ίδια γενναιόδωρη συναισθημάτων στάση»

Ετικέτες

Την Κυριακή στις 17.30 θα δώσει ο Ηρακλής τον μεγάλο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ με αντιπαλο τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω που λόγω καλύτερης βαθμολογικής θέσης έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Το γεγονός αυτό όμως κάθε άλλο παρά στενοχωρεί τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ηρακλή που πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και στην κατάκτηση μιας μεγάλης νίκης που θα φέρει ξανά τον σύλλογο στη Β' κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου μετά από ένα χρόνο απουσίας.

  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Δ.Α.Κ. Κυριακή 21/05/17 17:30  

 

Ετικέτες

 Οι μικροί αθλητές του Junior C του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου έκλεψαν την παράσταση στο εσωτερικό τουρνουά, που διοργανώθηκε στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ετικέτες

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην πετυχημένη ομάδα Παίδων του Ηρακλή Περιστερίου πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του περιστεριώτικου συλλόγου Σάββας Φιλιππάκης.

Ετικέτες

Με εντός έδρας ήττα από τη Δάφνη Αθηνών με σκορ 1-0 ολοκλήρωσε ο Απόλλων Περιστερίου τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Σέμπογλου στο 34’. Ξεκίνησαν για τον  Απόλλων οι :Γεράσης, Παπαδόπουλος, Καραπαλίκογλου, Τόλιας,  Στεφανής, Νάτσης, Μπαγατέλας, Παπαδόπουλος, Κατσάκος, Ζαρκάδας, Τσερκώνης. Έπαιξαν και οι Ρομποτής, Σκέντζας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας