Τελευταία ενημέρωση 12:20, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα έχει ο Ατρόμητος  στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής (26/1-15.00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Έπειτα από σύσκεψη μεταξύ των δυο ομάδων και της Αστυνομίας αποφασίστηκε η λειτουργία θύρας φιλοξενουμένων.

Το κόστος του εισιτήριου θα είναι στα 10€ και αντιστοιχεί στη θύρα 1 του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα πριν την έναρξη του από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Superleague, Ατρόμητος-Βόλος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 17.15 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σήμερα, Παρασκευή, θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00.

Το Σάββατο(18/1) το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι και τις 14.00.

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Ετικέτες

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Ανδρέας Τσάτσα.

Ετικέτες

Στην κολυμβητική διοργάνωση «Απόστολος Παύλος» που θα διεξαχθεί στην Καβάλα από τις 17 έως και τις 19 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει αγωνιστική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, αποτελούμενη από 15 κολυμβητές.

Ετικέτες

Στις εννιά χαμένες ελεύθερες βολές των παικτών του και τα 16 λάθη στα οποία υπέπεσαν επικεντρώθηκε ο προπονητής του Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίζνι, εξηγώντας τον λόγο της ήττας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Παλέψαμε 40 λεπτά για τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νίζνι. Όμως, με το ποσοστό που είχαμε στις ελεύθερες βολές (10/19, 52.63%) και τα 16 λάθη στα οποία υποπέσαμε είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο στην έδρα του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας…» υποστήριξε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» που στρέφει την προσοχή του πλέον στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας