Τελευταία ενημέρωση 11:14, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Συνεχίζει αήττητος!

Σε ένα πολύ ωραίο ματς με συναρπαστική εξέλιξη, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Ηφαιστος Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι, οι δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες, με τη Δάφνη να έχει 8 βαθμούς και τον Ηφαιστο 10.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ όταν ο Μπότος προσπάθησε να διώξει, με τη μπάλα να χτυπάει στον Βουλωμένο και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1, που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 55′ οι φιλοξενούμενποι έμειναν με 10 παίχτες λόιγω αποβολής του Κουντούμα με 2η κίτρινη. Η Δάφνη εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και αφού στο 57′ ο Βλαχάκης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, στο 61′ ο ΠΟζίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 2-1. Ο Ηφαιστος όμως δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη, και στο 75′ ο Καρδάμης με εκτέλεσεη φάουλ έκανε το 2-2.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωαννίδης, Πάλλας, Κόθρας, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος (86’ Καββαδίας), Ευθυμίου (57΄ Ποζίδης), Γιαννούλης, Φέρτης, Βλαχάκης (70’ Καρυπίδης), Κωνσταντινίδης (86΄Καραβίδας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος (66’ Τσενάι), Καρδάμης, Ντάτση, Χάιδας, Λάππας, Καλκανάκος (66’ Στόινα), Ζαφειράτος (57’ Φωτιάδης), Βουλωμένος (71’ Σφίχτης), Κουντούμα, Γόνης.

Πηγή stoplexto.gr

 

Ετικέτες

Σε ένα μέτριο μαυς με λίγες φάσεις, Γαλαξίας και Τερψιθέα έμειναν στο 1-1.Ετσι οι γηπεδούχοι έχουν 5 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι και έχουν 8 βαθμούς.

Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιές, με τον Τσιρόπουλο Δ. στο 52′ να κάνει το 0-1, και τον Πατσέλη στο 68′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Oι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά η κεφαλιά του Νίκου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ : Παπαδιώτης, Χαλκιόπουλος (46’ Νικολάου), Κανδυλιώτης, Μαστρογιάννης (65’ Nεμπούτ), Βλάχος, Μαλλιώρης, Κατσιμπούλας (46’ Χαντζάκος), Κατσουγιάννης, Θεοδώρου (61’ Πατσέλης), Παπαχρήστου, Γιούργας (83’ Καμπούρης).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Κολτσίδας, Τσιρόπουλος Ν. (62’ Γραματικόπουλος), Βελλής, Κουλουκτσής, Μήτσιος, Τσιρόπουλος Δ., Νίκου, Γιοματάρης Δ. (79’ Ευθυμιάδης), Γιοματάρης Κ., Ζησόπουλος (23’ Πόρης ).

Πηγή stoplexto.gr

 

Ετικέτες

Με γκολ του Αργυρίου στο  65' ο  Άγιος Ιερόθος λύγισε την Κορωνίδα Κοιλάδας 1-0 και έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Κοντοπίδης, Πολίτης Γ., Μεταλλινός, Στασινός, Μενάι, Μαρτίνος, Μπριστογιάννης, Αλεξιου, Συρεγγέλας (90+2 Ζαφειράκης), Πολίτης Λ. (75' Χρήστου), Αργυρίου (85' Βιδάλης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Θανάσης Τσιρόπουλος) Αλευράς, Παπασταύρου (75' Οψιμούλης Α.), Σαμαράς, Παπαϊωάννου, Σελλής, Μέγας (67' Οψιμούλης Ι.), Μπάτζος Στ. (55' Καμπιώτης), Κάλα Ι., Μπιτζής, Κιοσσές, Μπάζος Κ. (75' Λαζαρου)

Ετικέτες

Το πολύ καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΑΟ Περιστερίου που επικράτησε με 2-0 του Κένταυρου Βριλησσίων παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο 20', το πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής του Λειβαδά κατέληξε στο «παραθυράκι» του Θεοδωρίδη, για το 1-0.

Στο 89' Λαναράς και Ρίζος συνδυάστηκαν ωραία στην περιοχή του Κενταύρου, με το σουτ του δεύτερου να βρίσκει αρχικά στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Ρίζος με νέο σουτ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» το ματς.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τρόκκα (46' Καρακωνσταντής), Διονυσόπουλος, Μπούζας, Σετελλάρι, Κλωνάρης, Κουτσούκου (30' λ.τρ. Ρίζος), Ζιάμπρας, Θεοδώρου (70' Λαναράς), Λειβαδάς (70' Καλάμης), Λέτσι (88' Καναβός).
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Θεοδωρίδης Χ., Μπεκιάρης (79' Δούβας), Καλούτσας, Λίτινας, Θεοδωρίδης Θ., Κουλιούρης, Σταματόπουλος (62' Δέτσης), Μάργαρης (68' Κωστάκης), Παπαγεωργίου (46' Λεμονής), Κανέλλος (68' Χαλκιόπουλος), Μπρίλης

Ετικέτες

Το καρπούζι στη μέση στο ντέρμπι της πόλης που έγινε σήμερα στη Χωράφα ανάμεσα σε Ανθούπολη και Κηπούπολη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την Κηπούπολη να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Στο άλλο παιχνίδι ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε του Κένταυρου Βριλησσίων με 2-0 και συνέχισε το θετικό του ξεκίνημα.

Στη Β' κατηγορία ο Φοίνικας απέσπασε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Λαύρας Αργυρούπολης και ο Ηρακλής στην έδρα της Πεύκης.

Τέλος για τη Γ' Κατηγορία τα Πράσινα Πουλιά ηττήθηκαν 1-0 εκτός έδρας από τον Φωστήρα Καισαριανής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας