Τελευταία ενημέρωση 01:42, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Διπλή πρεμιέρα την Δευτέρα στην Ακαδημία της Κηπούπολης καθώς ξεκινούν προετοιμασία για τη νέα χρονιά το Εφηβικό και το Παιδικό Τμήμα.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου πραγματοποίησε χθες απόγευμα η Ανδρική Ομάδα της ΑΕ Περιστερίου στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Ετικέτες

Την εισαγωγή της σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα πέτυχε η αθλήτρια του Ατρόμητου Λίνα Στεροπούλου συνδυάζοντας με επιτυχία τις σπουδές και τον αθλητισμό.

Η παίκτρια της εισήχθη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Υπεύθυνη της Γυναικείας Ομάδας Στέλλα Μουζάκη και ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Τράγος εκ μέρους όλου του τμήματος, την συγχαίρουν θερμά και της εύχονται καλή σταδιοδρομία.

 

Ετικέτες

Ο Γλαύκος ενημέρωσε τα μέλη του για το καινούργιο πρόγραμμα των τμημάτων της μεγάλης πισίνας για την χρονιά 2017-18 λόγω ανακατανομης των διαδρομών στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ιπποκράτη ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας