Τελευταία ενημέρωση 07:44, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ντιέγο Βαλένσια στάθηκε στην ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση μετά το διπλό επί του Άρη και τόνισε πως προσωπικός του στόχος είναι να κληθεί στην Εθνική Χιλής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πετύχαμε τη δεύτερη σερί νίκη μας που τη χρειαζόμασταν για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Σίγουρα το πρόγραμμα παίζει τον ρόλο του. Εμείς προτιμάμε να παίζουμε στην έδρα μας με τους δικούς μας οπαδούς», τόνισε αρχικά.

Για τις επιλογές των προσώπων στην ενδεκάδα πρόσθεσε πως «αυτές είναι αποφάσεις του προπονητή και τις ακολουθούμε, εφαρμόζοντας το πλάνο μέσα στη βδομάδα».

Τέλος για τον στόχο να βρεθεί στην Εθνική Χιλής ανέφερε: «Προπονούμαι κάθε μέρα για να είμαι στην Εθνική ομάδα της Χιλής. Είναι ένα όνειρό μου και θέλω να πετύχω αυτόν τον στόχο».

Ετικέτες

Μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι και την άνετη νίκη του Περιστερίου bwin, ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Μαρούσι για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια, σε μια πολύ νεαρή ηλικία, ήμουν 18 χρονών στα 19 όταν ήρθα εδώ. Είναι μια ομάδα που με αγκάλιασε. Εξελίχθηκα, βελτιώθηκα, ανδρώθηκα και πραγματικά ερχόμενος σ’ αυτό το γήπεδο μου έρχονται πάντα όμορφες αναμνήσεις, που θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά και το μυαλό μου».

Όσο για το παιχνίδι, σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι στην άμυνα. Το να βάζεις 55 πόντους σε εκτός έδρας παιχνίδι και να δέχεσαι 52 είναι τελείως εκτός της φιλοσοφίας μου και της φιλοσοφίας της ομάδας. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι σ’ ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα σου.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ότι αν δεν αλλάξει αυτό το πράγμα θα έχουμε πρόβλημα. Πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με υπερηφάνεια, συνεχίσαμε την καλή μας επίθεση, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα.

Μέχρι τα τελευταία 2-3 λεπτά είχαμε δεχθεί 15-17 πόντους και στις δυο περιόδους, οπότε αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Ακόμη πήραμε και τα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Μοιράσαμε σωστά την μπάλα είχαμε τρομερά ποσοστά ευστοχίας, 14/26 τρίποντα είναι πολύ υψηλό ποσοστό. Βγάλαμε 22 ασίστ και πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε πολλές από τις αρετές της ομάδας στο παρκέ».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αμαρουσίου, Γιώργος Λιμνιάτης, τόνισε: «Παίξαμε με μια ομάδα που νομίζω η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της και τις δυνατότητες της. Τον τελευταίο καιρό το Περιστέρι bwin προσπαθεί να βρει τον ρυθμό και είναι ένα σύνολο με αρχές και κανόνες. Εμείς είχαμε κάποια στραβά πριν το παιχνίδι. Ο Πένο δεν μπορούσε να παίξει και φοβόμασταν να ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό του, διότι έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, όπως αυτό με το Λαύριο. Μείναμε με δυο πόιντ γκαρντ που ουσιαστικά πρέπει να παίζουν και σε άλλες θέσεις. Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει ενέργεια κάποια στιγμή θα καταβληθείς».

Και πρόσθεσε: «Είναι άδικο γιατί για 24′ είχαμε πολύ καλή εικόνα, αλλά μετά καταρρεύσαμε και είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Είναι κακός ο τρόπος που χάνεις γιατί σταματήσαμε να παλεύουμε. Όταν έχουμε δεχτεί 32 πόντους από 22 δικά μας λάθη βγάζουν ένα συμπέρασμα για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι».

Όσο για το τι θέλει να περάσει στην ομάδα του, είπε: «Κάθε προπονήτής έχει μια φιλοσοφία. Ο Σκαραφίγκας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τόσα χρόνια, είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτός έφερε την ομάδα στην Α1. Όλοι οι προπονητές έχουν μια φιλοσοφία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια πιο επιθετική συμπεριφορά στην άμυνα να έχουμε μια συνέπεια σε επίθεση και άμυνα».

Ετικέτες

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (5/11, 20:15) στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός  Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Βέργος λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκτός και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση.

Ετικέτες

Με πολλά παράπονα έμειναν στον Άγ. Ιερόθεο από τη διαιτησία του Τσολακίδη στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου για την 8η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ (0-2).

Οι Περιστεριώτες εστιάζουν σε δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκαρίσματα στον Εντιαγέ στο πρώτο ημίχρονο και στον Νησαριώτη στο δεύτερο. Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν κατ' ιδίαν στον ρέφερι της αναμέτρησης τα παράπονά τους για τις αποφάσεις του, αλλά και διά μέσω του γενικού τους αρχηγού, Κωνσταντίνου Μαγκόπουλου, στην ιστοσελίδα μας.

 

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που επικράτησε με 13-12 του ΝΟ Χανίων στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι αθλήτριες του Θοδωρή Ανδρεάκου είχαν τον έλεγχο από το πρώτο 8λεπτο (5-4) και ολοκλήρωσα το πρώτο ημίχρονο με διαφορά δυο τερμάτων (7-5). Στην επανάληψη, ο ΝΟ Χανίων ισορρόπησε το ματς και έκλεισε την τρίτη περίοδο με το σκορ 10-10.

Οι φιλοξενούμενες πέρασαν και μπροστά με 11-10, αλλά δυο γκολ της Ξένιας Πέττα και ένα της Άννας Μαμόγλου έδωσαν «αέρα» δυο τερμάτων (13-11) στον ΓΣΠ και το μόνο που πέτυχε η ομάδα του ΝΟ Χανίων ήταν να μειώσει σε 13-12 με την Πενταράκη.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου το επόμενο Σάββατο (4/11, 19:00) ο Πανιώνιος στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 5-4, 2-1, 3-5, 3-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μαμόγλου 4, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 4, Λασκαρίδου 3, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη 2, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 1, Περδικάκη, Αικ. Κουνδουράκη, Πενταράκη 3, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας