Τελευταία ενημέρωση 08:39, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα συναντήθηκαν ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπέτσης.

 Οι άνθρωποι του Ατρομήτου συζήτησαν με τον κ. Τζόκα για το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων στο γήπεδο Περιστερίου με τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ξεκινούν τον Ιούλιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης του Ατρόμητου στις περιοχές της Δυτικής Αθήνας, ο οποίος πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό τους ανθρώπους τόσο του Περιστερίου όσο και των άλλων περιοχών αναφέροντας πως θα βοηθήσει στα πλάνα της ομάδας.

Κλείνοντας ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη θετική του στάση και ευχήθηκε να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Δυτική Αθήνα.

Ετικέτες

Πανηγυρικό τόνο (και δικαιολογημένα)  θα δώσει ο ΓΣΠ στην έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Η επίσημη παρουσίαση του περιστεριώτη προπονητή για την επιστροφή στο «σπίτι» του θα γίνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του νέου δημαρχειακού Μεγάρου και αναμένεται να προσελκύσει εκτός από τους εκπροσώπους του τύπου, πολυάριθμους φιλάθλους της ομάδας.

Ετικέτες

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Περιστερίου αποτελεί ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος Μανώλης Παπανδρέου

Ύστερα από δυο χρόνια παρουσίας στον πάγκο ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

Ο Παπανδρέου  συνέβαλε τα μέγιστα στο να ανέβει επίπεδο το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου. Η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στην Β' ΕΣΚΑ και μάλιστα στην παρθενική της  συμμετοχή έκανε και μια εξαιρετική σεζόν αφού διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ μέσω των play off ανόδου, τερματίζοντας τελικώς στην 5η θέση.

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ  του ευχεται ολόψυχα ευημερία στην οικογένειά του και καλή τύχη στις μελλοντικές δουλειές του.

Ετικέτες

Ο Αμρ Ουάρντα κάνει παρέα με τον άσο της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ στην αποστολή της Αιγύπτου και οι δυο τους έβγαλαν μια φωτογραφία πριν ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ετικέτες

Με ένα πρωτότυπο  τρόπο επέλεξε η Κηπούπολη να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον πετυχημένο προπονητη της Δημήτρη Φιλίππου και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πως; Στην επίσημη σελίδα της στο Facebook δημοσίευσε το κείμενο με τις δηλώσεις του Φιλίππου στο abola.gr με τίτλο «υπάρχει κοινή επιθυμία με τη διοίκηση» και τις επιβεβαίωσε με την λακωνική ανακοίνωση ότι: «Ο Φιλίππου θα είναι στο τιμόνι της ομάδος μας και για την νέα χρονιά!».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας