Τελευταία ενημέρωση 10:46, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Επιστροφή στις νίκες για την έξοχη στο β' ημίχρονο Κηπούπολη με αντίπαλο την Αλσούπολη για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας (3-1).

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με παιγνίδι κέντρου με ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου ανέβασε στροφές με την είσοδο του Ζούκα ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 48' με δυνατό όμορφο σούτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πολύ καλό τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδος.


Πέντε λεπτά αργότερα ο  Τζαμαλής πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με σουτ στην δεξιά αντίπαλη εστία διπλασίασε τα τέρματα (2-0). Ο Τζαμαλής ήταν εκείνος που σκόραρε πάλι στο 88' μετά από ασίστ του Μαρτέκα έκανε το 3-0 για να πετύχει στο τέλος η Αλσούπολη το γκολ της τιμής.

Σε γενικές γραμμές η Κηπούπολη με την απόδοση της στο β' μέρος μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Ξεκίνησαν οι  Γκάτσης, Βλαχόπουλος, Χαλιβελάκης, Λίτσας, Αναγνώστου, Βλάσης, Νομικός, Τζαμαλής, Παούρης, Μαρτέκας, Κωνσταντινίδης, Λαγός. Έπαιξαν και οι Ζούκας, Χαλιβελάκης, Αγγελόπουλος,

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδφων της πόλης μας σε Α' και Β' κατηγορία είναι τα εξής:

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ      3-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ.- ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 3-0

ΑΘΗΝΑΪΔΑ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ            0-0

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΦΛ. - ΑΜΙΛΛΑ     0-1

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΖΕΦΥΡΟΣ         3-2

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.  0-0

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ - ΓΑΛΑΞΙΑΣ           0-3 α.α.

Ετικέτες

Αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΑΟ Περιστερίου για τον κυριακάτικο αγώνα στις 11 το πρωί με αντίπαλο τον Φωστήρα Ηλιούπολης στο Περιστέρι καθώς σήμερα έχουν ρεπό λόγω του αγώνα  με τον Άρη Καλαμακίου για το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ανακοίνωσε ότι όσοι από τους φιλάθλους έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μπορούν να το παραλαμβάνουν από σήμερα, από τα τα εκδοτήρια του Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών), τα οποία και θα λειτουργήσουν για αυτό τον σκοπό, σήμερα (5/10) από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και το Σάββατο (6/10) από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μμ.

Παράλληλα τόσο σήμερα (6-9 μμ) όσο και αύριο (12 μέχρι την έναρξη του ματς) θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ (6/10, 6 μμ).

Επειδή η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, παρακαλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια του, όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.  Να επισημάνουμε ότι για την αγορά εισιτήριου, απαιτείται ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ευχαριστεί θερμά τον κόσμο του Περιστερίου για την ανταπόκριση του και δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τον κάνει υπερήφανο για μια ακόμη φορά!

Ετικέτες

Με τον σχεδόν μόνιμο πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει ο Ατρόμητος τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Το ματς θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Ήφαιστου και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Διαιτητής θα είναι ο Φίτσας με βοηθούς του Καντανολέων και Νατσιόπουλος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Να σημειώσουμε ότι η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας