Τελευταία ενημέρωση 12:34, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η Κηπούπολη επέστρεψε στην κανονικότητα καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ Ζωγράφου με 2-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Φοίνικα αύξησε πάλι σε 8 τους βαθμούς της διαφοράς από την τρίτη θέση.

Το ματς δεν ήταν πάντως εύκολο καθώς η Κηπούπολη βρήκε τη λύση στο β' ημίχρονο. Συγκεκριμένα με τον ΜαρτέκΑ στο 65΄ και με αυτογκόλ του Σώκλα στο 78'.

Ξεκίνησαν οι Κούμης, Βλάσης, Αγγελόπουλος, Λάππας, Αναγνώστου, Παούρης, Ζούκας, Μαντζώρος, Μαρτέκας, Λαγός, Κουμεντάκος.

Έπαιξαν και οι Χαλιβελάκης, Ντούπης, Πολυζωγόπουλος, Καλέμης.

Ετικέτες

 Στο Ρίο της Αχαϊας βρέθηκε χθες η Κ16 του Ατρόμητου για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο πλαίσιο του τουρνουά «Attica» στο οποίο μετέχει κατ' εξαίρεση η ιστορική πελοποννησιακή ομάδα.

Το ματς λόγω του δυνατού αέρα...πήγε στη δύναμη και έλειψαν οι ποιοτικές προσπάθειες. Τελικό αποτέλεσμα 2-2.

 

Ετικέτες

Η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου έκανε το λάθος να πιστέψει ότι όλα κρίθηκαν μόλις πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και αυτλποι το πλήρωσε ακριβά καθώς η Αγία Παρασκευή είχε τις απαντήσεις και έφυγε από τη Χωράφα με το βαθμό της ισοπαλίας (2-20).

Η ομάδα της Κοντομίχη προηγήθηκε λοιπόν 2-0 με γκολ των Salkunic,Παπαθεοδώρου όμως η Αγία Παρασκευή ισοφάρισε με τις Κουμαριανού, Γιαννοπούλου.

Ξεκίνησαν οι Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κριεμπάρδη, Γιούσια, Κριεζή, Φυτίλη, Σάλκουνιτς, Τράγου,Παπαθεοδώρου. Έπαιξαν και οι Βλασσοπούλου, Κατσανού.

Ετικέτες

Με εντυπωσιακή συμμετoχή το ρομπότ Leo ξεδίπλωσε τις αρετές του αφήνοντας άναυδο το κοινό που παρακολούθησε την επίδειξη στο κλειστό των Διδύμων!

Οι δημιουργοί του Leo Δημήτρης Τσατραφίλης και τα παιδιά του Άγγελος και Ειρήνη είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν την δημιουργία τους, να δείξουν τις απεριόριστες δυνατότητές του και να απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Το Peristeri Volley ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Κατσιβέλη και τους συνεργάτες και μετά τη τεράστια ανταπόκριση του εγχειρήματος αναμένει ήδη με χαρά την επόμενη ρομποτική δράση!

Ετικέτες

Η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ προχώρησε με νίκη, όπως αναμενόταν, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' ΕΣΚΑ πέρασε από το Γαλάτσι με σκορ 43-56.

Διαιτητές: Σιαμίδης, Γαρατζιώτης

Δεκάλεπτα: 17-9, 25-24, 32-42, 43-56

Ένωση Γαλατσίου (Δήμου, Μαχαιριώτου): Κανιαδάκη 13 (1), Δαμουλάκη Γ. 5 (1), Παγώνη 3, Ρουσουνέλου, Δαμουλάκη Α. 16, Κατσαμπιρη, Βλάχου 4, Γλυνού

ΑΕΚ Περιστερίου (Κόμης, Λιναρά): Μαλαπάνη 1, Καλαντζή, Παπακωνσταντίνου 4, Γαβαλά 17 (4), Νάου, Δραγωνέα 3, Ρουμελιώτη, Θορια, Σκιαδά, Κατσιμάρδου 10, Καίσαρη 9, Τζίβα 12 (1)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 54-63
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δ.Π 43-56
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ- ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 49-43

ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ- ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 46-61
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ- ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 29-59
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 47-69

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας