Τελευταία ενημέρωση 16:02, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ένα ακόμη τελικό» στο δρόμο προς την παραμονή δίνει ο ΠΑΟΚ Κηπούπολης ο οποίος αύριο στις 8 το βράδυ θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Τσαλαβούτα τον πολύ δυνατό ΠΟΑΛ που έχει εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους.  

Το έργο της ομάδας είναι πολύ δύσκολο όμως ο Βαγγέλης Κοβιός και οι συνοδοιπόροι του στην δύσκολη προσπάθεια είναι αποφασισμένοι να καταφέρουν τον μεγάλο στόχο της παραμονής.              

Ετικέτες

Οι Έφηβοι  του ΓΣΠ πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Τριπλής Κορώνας (47-65) ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 20-1, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Ετικέτες

Η συγκέντρωση στο πρωτάθλημα είναι, πλέον, ο στόχος του Ατρόμητου, όπως τόνισε ο Νταμίρ Κάναντι με μήνυμά του στο Facebook μια μέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

«Δυστυχώς, πρέπει να παραδεχτούμε τη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας. Τώρα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να παλέψουμε για τη θέση μας στο Europa League», έγραψε χαρακτηριστικά.

*Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν σήμερα  το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου μετά το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε πισίνα και spa και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση οπότε και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο.

Ετικέτες

Άμεσα αντανακλαστικά έδειξε η διοίκηση του Ατρόμητου η οποία διαχώριζε τη θέση της από την συμπεριφορά του Ουάρντα στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ αλλά και τον...διαχώρισε από την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά: «Μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας.

 

Ετικέτες

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχτηκε ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός του Ατρομήτου ανέφερε πως η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, της έδωσε συγχαρητήρια και την ίδια ώρα έσπευσε να σημειώσιε πως η ομάδα του δεν ήταν όσο γενναια θα έπρεπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε απογοητευμένοι για αυτή την ήττα με 3-0. Θα πρέπει να συγχαρώ την ΑΕΚ για την πολύ καλή απόδοση της. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να περιορίσουμε την επιθετικότητα της ΑΕΚ, με συνέπεια να είμαστε συνέχεια στην περιοχή μας και έτσι ήρθε η ήττα. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά το 2-0 δυσκόλεψε πάρα πολύ το πράγμα. Ισως να μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά τελικά ήρθε και το 3-0, οπότε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της».

Για το rotation που έκανε και κατά πόσο αυτό επηρέασε αρνητικά την εικόνα του Ατρόμητου: «Δεν θεωρώ ότι επηρέασε την απόδοση μας. Εμπιστεύομαι όλο το ρόστερ. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες το τελευταίο διάστημα. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα, έχουμε πολλή ποιότητα ως ομάδα, θα μπορούσαν να τη δείξουν».

Για το πώς εξηγεί την κακή απόδοση του Ατρόμητου: «Νομίζω πως συνολικά δεν καταφέραμε να βγάλουμε τους συνδυασμούς που θα θέλαμε και αυτό είναι μια προειδοποίηση. Δεν ήμασταν όσο γενναίοι θα θέλαμε. Κάνουμε φυσικά την αυτοκρίτικη μας, αλλά και η ΑΕΚ είχε τέτοια ένταση σήμερα στο παιχνίδι της, που δε θα μας άφησε περιθώριο. Είχαν πάθος, έπαιρναν τις δεύτερες μπαλιές, έδειχναν ότι το ήθελαν περισσότερο».

Για τον τραυματισμό του Καρασαλίδη: «Δεν έχω ενημέρωση για κάτι σοβαρό, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό».

Για τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες του πάγκου του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο: «Νομίζω πως σήμερα ο διαιτητής έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Επί 90 λεπτά έκανε πολύ καλή δουλειά».

Για το αν επηρεάστηκαν αρνητικά οι παίκτες του Ατρόμητου λόγω της συζήτησης για τη διαιτησία: «Δύσκολο να απαντήσω. Ελπίζω πως όχι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη επί 90 λεπτά. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε διαμαρτυρηθεί για το πέναλτι στο πρώτο ματς, σήμερα όλα ήταν καλά, η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα και το αποδεχόμαστε».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας