Τελευταία ενημέρωση 11:41, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε ένα πολύ όμορφο ματς το απόγευμα του Σαββάτου ο Π.Ο.Α.Λ. νίκησε τον πολύ καλό ΠΑΟΚ Κηπούπολης με 2-0.

Ετικέτες

Η Ανθούπολη νίκησε το Γαλάτσι 2-1 και σε συνδυασμό με το διπλό του Καματερού στη Λυκόβρυση ανέβηκε στη 2η θέση που θα της δώσει το δικαίωμα να έχει πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ αν παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Με πέναλτι του Κυριαζή στο 32' έγινε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδωρακάτος έκανε το 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 46' από τον Νίκο Στρείδη.

Από το 35' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολής του Λεπτάκη.

Ξεκίνησαν οι Κοσκινάς, Δούκας, Τσάγκης, Κακιώρης, Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Δούμας, Κοσκινάς Κυριαζής, Ν. Στρείδης. Έπαιξαν και οι Μιχαλακέλης, Μελέτης.

Ετικέτες

Ή Κηπούπολη μπορεί να μην κέρδισε τον ΠΟΨ (1-1) στο Περιστέρι όμως βγήκε κερδισμένη της αγωνιστικής καθώς σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα η απόσταση που την χωρίζει από τη τρίτη θέση έγινε εννιά βαθμοί.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48' με τον Λαμπρίδη και ισοφάρισε ο Μαρτέκας στο 60'.

Ξεκίνησαν οι Κούμης, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος, Βλάσης, Παούρης, Ντούπης, Κουμεντάκος, Λίτσας, Μαρτέκας, Ζούκας, Λαγός. Έπαιξαν και οι Χαλιβελάκης, Μαντζώρος, Καλέμης.

Ετικέτες

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη για τη σωτηρία απέσπασε ο ΑΟ Περιστερίου στη Νέα Ιωνία με σκορ 1-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Χαλανδρίου από τον Ήφαιστο πέρασε πάνω από τη γραμμή του απευθείας υποβιβασμού

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Μυλόβα στο 4' και ισοφάρισε ο Νίκολι στο 30' σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση μέχρι το τέλος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Καλαμάρης, Τζίφας, Ζαρκαδούλας, Σκλαβενίτης, Πρισιμιτζής, Πανταγιάς (50’ Πετράκης), Κολόκας (70’ Μύττης), Βογατσάς, Χαραλάμπους, Καρβούνης (85’ Δούκας), Μυλόβας (80’ Σταθόπουλος)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μυλωνάς, Λέτσι, Μπαλαρίνης (86’ Χατζής), Ντόκολα (67'’ Ζιάμπρας), Αννιτσάκης, Τσέργας, Λειβαδάς (83’ Τσόπανος), Ρίζος, Κουτσούκου (49’ Ρέρρας), Νικόλι, Γεωργακόπουλος.

Ετικέτες

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη απονεμήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρουφ ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες τον Ατρόμητο Κ17 από την μια πλευρά και τον Παναθηναϊκό Κ17 από την άλλη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας