Τελευταία ενημέρωση 22:44, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο ΓΣΠ  έκλεισε ιδανικά μία σπουδαία πορεία στην κανονική περίοδο, στην επάνοδο του στην Basket League μετά από απουσία πέντε χρόνων.

Φτάνοντας τις 17 νίκες, σημείωσε την τρίτη μεγαλύτερη επίδοση της ιστορίας του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Το 17-9 της τελικής βαθμολογίας, δείχνει ότι οι “κυανοκίτρινοι” έκαναν την τρίτη καλύτερη πορεία τους, πίσω μόνο από τις αντίστοιχες των σεζόν 2000-01 (22-4 με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη) και 1996-97 (18-8 με προπονητή τον Ντράγκαν Σάκοτα).

 

Ετικέτες

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο αθλητής του Θέρσιππου Γιώργος Παναγόπουλος στα 1500μ με χρόνο 4'.05".26, σε μια ιδιαίτερα πετυχημένη διοργάνωση, αυτή των σχολικών αγώνων στίβου για μαθητές λυκείων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα την Τρίτη 7/5/19.

Ετικέτες

Μόνο η νίκη υπάρχει στο λεξιλόγιο των ανθρώπων και των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Περιστερίου εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με το αδιάφορο βαθμολογικά Χαϊδάρι.

Ετικέτες

Τους  βασικούς στρατηγικούς άξονες των παρεμβάσεων που θα γίνουν με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτικής Αθήνας παρουσίασε χθες ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.
Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του που βρίσκεται ανάμεσα στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας η οποία «αν και αντιμετωπίζει  μεγάλα προβλήματα έχει τεράστιες δυνατότητες και αναπτύσσεται χάρη στο δυναμισμό και την εργατικότητα των ανθρώπων της. Αυτό το δυναμισμό σημείωσε τον διαπιστώνει κανείς στο Περιστέρι, σε έναν Δήμο που έχει αλλάξει όψη τα τελευταία χρόνια, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιλογή των πολιτών να εμπιστευτούν έναν πραγματικά άξιο Δήμαρχο, τον Α. Παχατουρίδη, που έχει διαπρέψει με το έργο του στην πόλη του. Το Περιστέρι αποτυπώνει την εικόνα της αυτοδιοίκησης που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει προς όφελος των πολιτών».


                       Οι στρατηγικοί άξονες του προγράμματος της Νέας Αρχής
Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής έκανε συγκεκριμένη αναφορά στους στρατηγικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Αρχής και δεσμεύθηκε ότι θα  διεκδικήσει όλα όσα θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών της Αττικής.
Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά αποτελεί προγραμματική  δέσμευση της Νέας Αρχής ο στόχος να έχει η Περιφέρεια Αττικής πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη.
«Είναι απαράδεκτο το φαινόμενο σήμερα η Περιφέρεια Αττικής να είναι ουραγός στην απορρόφηση κονδυλίων. Η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ στις 31/12/2018 ήταν μόλις 25,2%» σημείωσε ο Γ. Πατούλης και πρόσθεσε:
«Μέσα από τη δική σας  ψήφο θα πάρω τη δύναμη για να δουλέψω για τη Δυτική Αθήνα και τους κατοίκους της. Δεν υπόσχομαι  περισσότερα από όσα έχω τη δύναμη να υλοποιήσω. Μέχρι τώρα πληρώσαμε με απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών την ανικανότητα της Περιφέρειας και του Κράτους να θωρακίσουν με  έργα και να προστατεύσουν τους κατοίκους της Αττικής. Είδαμε να συγκρούονται για την απόδοση ευθυνών, αλλά στο τέλος τίποτε δεν άλλαξε».
Ως πρώτη προγραμματική δέσμευση, παρουσίασε την υιοθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων, που θα βασίζεται σε 16 βασικά σημεία παρεμβάσεων.
Ως δεύτερη προγραμματική δέσμευση, ανέφερε τον τομέα της πολιτικής προστασίας, δίνοντας  βάρος στην πρόληψη. Το σχέδιό για την πολιτική προστασία περιλαμβάνει  11 βασικές θέσεις.
Η θωράκιση της Αττικής από τα πλημμυρικά φαινόμενα, η ασφάλεια των πολιτών και η προώθηση πολεοδομικών παρεμβάσεων, μητροπολιτικής κλίμακας, αποτελούν μερικούς ακόμα στρατηγικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Αρχής. 

Υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Αθήνας
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Νέας Αρχής στη Δ. Αθήνας οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω:

  1. Αγγελοπούλου Μαρία, Ελεύθερη Επαγγελματίας, πρώην Δημοτική Σύμβουλος
  2. Αλεξανδράτος Χαράλαμπος (Μπάμπης), Δάσκαλος – Πολιτικός Επιστήμονας
  3. Αλεξοπούλου Σταματούλα (Ματίνα), Ιδιωτική Υπάλληλος
  4. Αστρινάκη Χρυσούλα (Χρύσα), Οικονομολόγος
  5. Βίγλας Αθανάσιος, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών
  6. Δουγένης Αντώνιος, Ελεύθερος Επαγγελματία
  7. Ζέρβα (Διαμαντή) Μαρία, Οικονομολόγος, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ιλίου 
  8. Κανελλόπουλος Δημήτριος, Δικηγόρος Αθηνών 
  9. Καραβίτης Πέτρος, βετεράνος ποδοσφαιριστής, τ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου  
  10. Κεμεντζετζίδης Κυριάκος, Ελεύθερος Επαγγελματίας 
  11. Κεραμύδας Λάμπρος, Υπάλληλος Δήμου Αθηναίων 
  12. Λεωτσάκος Ανδρέας, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίας Βαρβάρας
  13. Μακρίδου-Καραπιδάκη Ειρήνη, Δικηγόρος Αθηνών 
  14. Μουλιάτος Δημήτριος, Έμπορος, Πρόεδρος Σωματείου Λαϊκών Αγορών 
  15. Οφθαλμίδης Παναγιώτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ
  16. Παπασπύρου Αθανασία, Χημικός
  17. Ρέτζιου Αμαλία,  Έμπορος – ελεύθερος επαγγελματίας
  18. Σπυρακόπουλος Ιωάννης, Ιατρός Παθολόγος 
  19. Σπυράκος Ανδρέας, Απόφοιτος στρατιωτικής σχολής ΤΑΥΥ/ΣΕΤΗΛ
  20. Τόλης Ιωάννης-Παναγιώτης, Πρωταθλητής kick boxing, φοιτητής Ιατρικής

Παρόντες στην εκδήλωση
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Ν. Χαρδαλιάς,  ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Δ. Μαραβέλιας, ο υποψήφιος βουλευτής  Βόρειου Τομέα Ν. Κωστόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Δυτικού Τομέα Δ. Κορμπά, Γ. Λοβέρδος, Α. Πανούτσος, Ε. Τοτόνη, Μ. Καούκης, οι πολιτεύτριες  Δυτικού Τομέα Β. Ψυχούλα –Κοντογιάννη και Κ. Γλυκού -Φωτεινιά, το στέλεχος ΝΔ Δυτικού Τομέα Ουρανία Σαγιάκου, οι Πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Πετρούπολης, Κ. Χριστόπουλος,  Χαϊδαρίου Ι. Αντωνιάδης, Περιστερίου Λ. Καλαμουτουσάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 Δ. Μαυροειδάκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πετρούπολης Θ. Σκαλιστήρας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω, Γ. Γκίκας, ο Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ν. Γρέτζελος, ο Πρώην Δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου στο συνδυασμό του κ. Παχατουρίδη, Σ. Αβραμίδης, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πετρούπολης με τον υποψήφιο  δήμαρχο κ. Σκαλιστήρα Σπυριδούλα Καραπάνου.

Ετικέτες

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς ο Απόλλων Περιστερίου ηττήθηκε από την συμπολίτισσα Ένωση με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Μαρούλης στο 60' με πέναλτι.

Ξεκίνησαν  για τον Απόλλωνα οι Γεράσης, Μπόζας,Παπαδόπουλος, Τζιντζέλης, Αλεξόπουλος, Τσερκώνης, Παπαδόπουλος, Μίσσουρος, Λακκιώτης, Φωτόπουλος. Έπαιξε και ο Καράνταλης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας