Τελευταία ενημέρωση 00:30, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε μέσα από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης εξέλεξε ο Γαλαξίας. Το αποτελούν οι:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝ/ΟΥ
ΚΑΠΠΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΛΕΚΑΤΣΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΩΝ/ΟΥ
ΛΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑ
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΠΑΥΛΟΥ
ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΗΓΑΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εντός των ημερών το νέο δ.σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Ετικέτες

Την απόλυτα πετυχημένη συνεργασία του με τον προπονητή Γιώργο Λαζάρου συνεχίζει ο Φοίνικας.

Η ανακοίνωση

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η συνεργασία με τον προπονητή μας, Γιώργο Λαζάρου, ανανεώνεται για ακόμα μια χρονιά – τέταρτη στη σειρά-, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση που υπάρχει στο έργο του. Ελπίζουμε πως και η νέα σεζον θα είναι εξίσου επιτυχημένη και οι στόχοι μας θα υλοποιηθούν.»

 

Ετικέτες

Στο πρόσωπο του Απόστολου Βέλλιου βρήκε ο Ατρόμητος τον αντικαταστάτη του Ευθύμη Κουλούρη στη γραμμή κρούσης κάνοντας μια ακόμη εξαιρετική επιλογή.

Ετικέτες

Πάντα από «αγκάθι» βγαίνει ρόδι, έτσι και οι παλαίμαχοι άσοι του Ατρόμητου διόρθωσαν αστραπιαία την ανορθογραφία της προηγούμενης εβδομάδας όταν διαιρέθηκαν στα δύο και έδωσαν την ίδια μέρα και ίδια ώρα φιλικά παιχνίδια για τον Αντώνη Ντούριο τον γνωστό φίλαθλο του Ατρόμητου.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου η πρώτη συνάντηση μεταξύ των παλαιμάχων που έβγαλε πανίσχυρο και ενωμένο όσο ποτέ το «κομμάτι» της οικογένειας αυτής του Ατρόμητου.

Το «κομμάτι» της οικογένειας που έχει τιμήσει τη φανέλα με το αστέρι και φιλοδοξία του είναι να προοδεύσει από εδώ και στο εξής και να γίνει αντάξιο της ομάδας που κάνει περήφανο το Περιστέρι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ειδικά για την ομάδα των Παλαιμάχων αποφασίστηκε ομόφωνα ότι θα αντλείται μέσα από την πολύ μεγάλη δεξαμενή ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στον Ατρόμητο.

Μέσα στους στόχους της κοινής προσπάθειας είναι η αναβάθμιση των γραφείων και της επαφής με την περιστεριώτικη κοινωνία.

Στην συνάντηση πήραν μέρος ο Γιώργος (Γούλης) Κωνσταντινίδης με την τεράστια προσφορά στους παλαίμαχους επί σειρά πολλών ετών, ο Καίσαρας Τσιριμιάγκος, ο Ανδροκλής Κωνσταντινίδης, ο Τόλης Μητράκος, ο Χρήστος Πάτσης, ο Αλέξης Σκαρπέλης, ο Γιώργος Ρυμικής, ο Κώστας Μισαηλίδης και ο Γιώργος Αυγουστίδης.

Ετικέτες

Φινάλε με νίκη ο ΓΣΠ Vintage!

Με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ η ομάδα των ΓΣ Πετρούπολης Vintage γυναικών κερδίζοντας εντός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Ένωσης Βύρωνα με σκορ 3-2.

Η ενημέρωση του συλλόγου:

Την ομάδα χαρακτήριζε και συνόδευε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς:

- το μεγάλο πάθος τους για άθληση,
- να συμμετέχουν με ζήλο στις προπονήσεις σε ώρες δύσκολες μέσα στην καθημερινότητα τους όπου οι περισσότεροι άνθρωποι εκείνη την ώρα ξεκουράζονται,
- να πρεσβεύουν με απόλυτο σεβασμό την αθλητική άμιλλα που θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις αγωνιστικές ομάδες και πρωτίστως σε αυτές μικρότερων ηλικιών,
- να επιδεικνύουν την μεταξύ τους φιλική διάθεση σε ένα κλίμα παρειστικο που έβγαινε εύκολα και σαν εικόνα προς τα έξω,
- Πείσμα, όρεξη, διάθεση, καθώς συμμετείχαν σε 2 διαφορετικά πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την υγειή ανταγωνιστικότητα...

Τα παραπάνω λοιπόν είχαν και ονόματα τα οποία θα απαριθμήσουμε και θα αναφέρουμε με τυχαία σειρά ως εξής:

Ελένη Χριστοπούλου L Νο14
Ηρώ Θεοδωρακοπουλου L Νο6
Άννα Χαρίση C Νο7
Κατερίνα Θεοδωροπουλου Νο15
Κωνσταντίνα Μπουχλα Νο8
Θεοδώρα Θεοδώρου Νο13
Ισμήνη Τριανταφύλλου Νο11
Τζούλια Σπαλιώρα Νο12
Ειρήνη Πρωτόπαπα Νο16
Χριστινα Σιαμανδούρα Νο18
Βασιλική Ντέμου Νο3
Δέσποινα Νικολάου Νο10

Κατερίνα Λελεντζη Νο2

Επίσης είναι αξιοσημείωτο να θυμηθούμε τις αθλήτριες που είτε δεν είχαν δελτίο αθλήτριας, είτε έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ ή απλά συμμετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας:

Αγγελική Τζάνου
Νίνα Αλεβιζάκη
Φενια Δελημπέη
Αργυρώ Στεφάνου
Αναστασία Λίλη

Όπως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δήμητρα Παναγή που βοηθούσε στις προπονήσεις και στους αγώνες!

Για όλα τα παραπάνω δε θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε να δώσουμε τα εύσημα στην μαέστρο αυτής καλοκουρδισμένης ομάδας, που δεν είναι αλλη από την προπονήτρια τους την Δανάη Γιαννούλη».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας