Τελευταία ενημέρωση 11:59, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς θα δώσει αύριο η Κ17 του Ατρόμητου και το δεύτερο συνεχόμενο απέναντι σε Ανδρική Ομάδα της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Μετά το Καματερό, θα αντιμετωπίσει τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Ιλίου και θα ξεκινήσει στις 19.00.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης θα χρησιμοποιήσει και πάλι όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Κ17.

Ετικέτες

Μια ακόμη μεταγραφή έχει στα σκαριά ο Ήφαιστος καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μαρίνο Γιαννακαρώνη.

Ετικέτες

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε αυτός ο τίτλος σίγουρα ταιριάζει γάντι στον Ευθύμη Κουλούρη που πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Ο 42χρονος Ολλανδός, Μπας Νάιχαους, θα διευθύνει τη ρεβάνς του Ατρόμητου κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι (14/8,19:00).

Στο παρελθόν έχει διευθύνει άλλες τέσσερις φορές ευρωπαϊκή αναμέτρηση ελληνικής ομάδας, με τους εκπροσώπους μας να μετρούν 4/4 νίκες.


Ο εν λόγω διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει σφυρίξει επίσης στα ματς Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3, Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2, Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1, ΑΕΚ-Χάιντουκ 3-1.

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό τεστ της νέας χρονιάς έδωσε σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος αντιμετώπισε τον Πανιώνιο Κ20 στο γήπεδο της Χωράφας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας