Τελευταία ενημέρωση 07:46, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στην διάθεση του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας  τον αρχηγό Παναγιώτη Βασιλόπουλο, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, ενώ θα είναι παρών ο Χρήστος Σαλούστρος, που συμμετείχε μέχρι πριν από μερικές ημέρες στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο διεθνής φόργουορντ θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων στα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Περιστερίου από την Πέμπτη 22 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Ετικέτες

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Μακρίδης που προέκυψαν από την επίπονη προετοιμασία και απουσιάζουν από τις προπονήσεις του Ιερόθεου.

Ετικέτες

Το σύνθημα «στις χαρές και στις λύπες μαζί» διαπνέει  τους οργανωμένους φιλάθλους οι οποίοι έγραψαν με αφορμή τον ευρωπαικό αποκλεισμό του Ατρόμητου:«Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού για την Κυριακή 25/8 στις 19:00. Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά γι αυτό στηρίζουμε και πιστεύουμε την ομαδα και τον προπονητή. Μεγαλωμένοι στα δύσκολα, γεννημένοι να μην τα παρατάμε ποτέ οργανωνόμαστε, συσπειρωνόμαστε γύρω απο τον σύνδεσμο και την ομάδα για να ξαναπάμε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ εκεί που ανήκει.

Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε..!!».

Ετικέτες

Μπορεί ο Ατρόμητος να αποχαιρέτησε την Ευρώπη το βράδυ της Τετάρτης, όμως ήδη έχει ξεκινήσει εκ νέου ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τους Περιστεριώτες να προχωρούν πιθανότατα την περίπτωση του Ανδρούτσου, ενώ όπως φαίνεται θα κινηθούν και για επιθετικό!

Η Λέγκια Βαρσοβίας άφησε εκτός συνέχειας τον Ατρόμητο, παίρνοντας την πρόκριση για τα play off του Europa League, όμως οι Περιστεριώτες δεν πτοούνται στα μεταγραφικά. Ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάζουν την επόμενη μέρα και δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση στις θέσεις 8-10, αλλά και πιθανότατα στην επίθεση.

Όσον αφορά τώρα την θέση μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Κορτ δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν. Έτσι, το «αστέρι» φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και πάλι από την ελληνική αγορά. Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο 22χρονος μέσος, παραχωρείται από τον Ολυμπιακό και φαίνεται να βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον Ατρόμητο. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, εξελίξεις στην υπόθεση αυτή θα έχουμε μετά το 15Αύγουστο.

Από εκεί και πέρα, αν ο Ατρόμητος προκρινόταν, δεδομένη θα ήταν η απόκτηση επιθετικού από την ξένη αγορά. Πλέον με τον αποκλεισμό από τα play off του Europa League, ίσως και πάλι να υπάρξει ενίσχυση στην επίθεση, όμως δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να είναι από την ελληνική αγορά.

Πηγή: gazzetta.gr

Ετικέτες

Ο Γιάννης Αναστασίου, τόνισε πως η ομάδα του έφτασε τα όριά της για την περίοδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή και πως οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν για το καλύτερο.

 Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, προσπαθήσαμε. Κοιτάξαμε να πιάσουμε τα όριά μας γιατί σε αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να παίξεις στα όριά σου. Στο πρώτο παιχνίδι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για ένα γκολ, αυτό δεν ήρθε, ενώ ο αντίπαλος στο πρώτο δεύτερο σουτ σκόραρε κι εκεί δεχτήκαμε ένα χτύπημα στη ψυχολογία. Στην πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το δεύτερο γκολ και εκεί ήταν πολύ δύσκολο. Πολλά παιδιά δεν ήταν έτοιμα αλλά προσπάθησαν για το καλύτερο, κρατάμε τα θετικά και πλέον κοιτάμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για την τακτική προσέγγιση στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης. Έγιναν λάθη αβίαστα, που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Θέλαμε να παίξουμε με τέσσερις χαφ, ώστε να δημιουργήσουμε μια υπεραριθμία στο κέντρο. Ωστόσο, κάναμε πολλά λάθη. Ειδικά στο δεύτερο γκολ έγιναν πολλά μαζεμένα. Πρέπει να έχουμε τις λεπτομέρειες σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα δεν τις είχαμε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό, κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Για εμάς ήταν σημαντικό να δούμε πως θα τελειώσει το παιχνίδι, από αύριο θα μιλήσουμε με την διοίκηση για να δούμε αν μπορούν να γίνουν κάποιες προσθήκες. Με ό,τι φήμες ακούστηκαν δεν ασχοληθήκαμε εμείς, γιατί η προσήλωση ήταν στο σημερινό παιχνίδι».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας