Τελευταία ενημέρωση 12:03, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Οι Γυναίκες του Γ.Σ. Περιστερίου δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Δάφνη (53-42) γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.

Οι παίκτριες της Γεωργίας Αγγέλη, προερχόμενες από την επιτυχία κόντρα στην Ροδόπολη (57-33), προσπάθησαν απέναντι στην Δάφνη και παρά το γεγονός πως δεν είχαν τα ηνία, ήταν κοντά στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο τις βρήκε να χάνουν με δύο πόντους (14-12), ενώ το ημίχρονο έκλεισε το 29-22. Με την επιστροφή όμως από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχες έτρεξαν ένα επί μέρους 15-9 για την διψήφια διαφορά, υποχρεώνοντας έτσι τον Γ.Σ.Π. στην ήττα.

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Γ.Σ.Π. Θα υποδεχθεί στο κλειστό του Μπόθου, τον Χαραυγιακό (23/10, 21:45)
Τα δεκάλεπτα: 14-12,29-22,44-31,53-42
Γ.Σ. Περιστερίου (Αγγέλη): Ποθητού 8, Γεωργιάδου 14, Κολοβού 4, Κάργα 2, Τσουκνάκη, Τριανταφυλλάκη, Γκουρτσιάνι 12, Τουλούπη, Λαγού 2, Κακά

Ετικέτες

Στα Οινόφυτα Βοιωτίας βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Τόλης Αποστόλου στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον τοπικό ΠΑΣ Οινοφύτων.

Η ανακοίνωση της βοιωτικής ομάδας αναφέρει τα εξής: Στα φιλικά που διεξήχθησαν την προηγούμενη πέμπτη της Κ14 και της Κ16 είχαμε τη χαρά να μας επισκεφθεί ο κύριος Τόλης Αποστόλου , (Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος ). Ακούσαμε συμβουλές και πολύ καλά λόγια για την Ακαδημία κ τους αθλητές μας. Ευχαριστούμε πολύ και ανυπομονούμε για μια ακόμη συνάντηση».

Ετικέτες

Τώρα πια δεν κοιτάμε μόνο τον διαιτητή αλλά και τον VAR!

Ετικέτες

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Δραγάτη στο ματς με το Μοσχάτο εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Έπρεπε να χάσουμε. Την Κυριακή ο Άγιος Ιερόθεος κλήθηκε να δώσει το τέταρτο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της ΑΕ Μοσχάτου γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Ασφαλώς, το αποτέλεσμα έχει αίτια και αναφερόμαστε στην προκλητική συμπεριφορά του κυρίου Αλέξανδρου Δραγάτη και του α' βοηθού κ. Θεόδωρου Γουρνιά.

Αμφότεροι με τις αποφάσεις τους φρόντισαν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα, βάλλοντας κατά της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επανειλημμένα.

Οι αποφάσεις τους ξεπερνούσαν το ανθρώπινο λάθος και έφταναν στα όρια της σκοπιμότητας. Ευχόμαστε η ΚΕΔ και ο κ. Καλύβας να λάβουν τα μέτρα τους ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί όπως πρέπει μιας και θεωρείται από τα καλύτερα και ποιοτικότερα των τελευταίων χρόνων.

Ετικέτες

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Φοίνικα η ισοπαλία στο Χαλάνδρι με 1-1 και αυτό γιατί προηγήθηκε στο 9' με τον Κούτρη και ισοφαρίστηκε από τον Μεϊμέτη στο 70'.

Ξεκίνησαν οι Καραμαλίγκας, Βαββάς, Αχλάδης,Καμαρέτσος, Μακρής, Λάσκαρης, Μακρής, Κούτρας, Παπαυγέρης, Ραυτόπουλος, Καβαλάρης. Έπαιξε και ο Παπανικολάου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας