Τελευταία ενημέρωση 22:34, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με γκολ του Παπαγιάννι ο Ήφαιστος νίκησε τον Αθηναϊκό με 1-0 και πατάει γερά στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Στουραΐτης, Χάιδας, Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Τσάτσα, Καλκανάκος (63’ Παπαγιάννι), Ζαφειράτος, Νησαριώτης (90’ Τζωρτζάκης), Μπράτι (70’ Ζαγκλής), Γόνης (76’ Κυργιανός).

ΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΣ: Μανωλικίδης, Τσολάκος, Ζάχος, Βασιλείου, Φυσσαράκης, Λαζάρου (87’ Λεπτάκης), Αγγελόπουλος, Βέλλης, Τσονάκης, Μακροδήμας (63’ Γκίκας), Σκούμας

Ετικέτες

Μήνας αφιερωμένος στους Άνδρες είναι ο Νοέμβριος από την Βιομέριμνα Ιατρική για την  ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης. Στο πλαίσιο αυτό η Βιομέριμνα (Σολωμού 34, Περιστέρι) προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη στη μοναδική τιμή των 30 ευρώ.

Ετικέτες

Τη γλυκια μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Γαλαξίας που επιβλήθηκε με 2-1 του Ερμή Ηρακλείου. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του  Αθανασίου στο 50΄, έκανε το 2-0 με τον Θεοδώρου στο  69' και μείωσε ο Βιδάκης στο 71'.

Ξεκίνησαν οι Παπαδιώτης, Κανδυλιώτης, Κουτσονικολής, Πιτταράς, Βλάχος, Ντούπης, Φιλιππάκης, Κατσουγιάννης, Θεοδώρου, Παπαχρήστου, Νέμπουτ. Έπαιξαν και οι Ρομπάνος, Χαντζάκος, Χαλκιόπουλος.

Ετικέτες

Στο μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στο «Σ. Αγγελόπουλος», η Ανθούπολη έδειξε περιστεριώτικη μαγκιά καθώς αν και έχανε 3-0 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.

Ετικέτες

Την 6η νίκη της σε 7 παιχνίδια πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ για την Α' κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας