Τελευταία ενημέρωση 16:50, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την πρόκριση του στους οκτώ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ θα διεκδικήσει αύριο στο Παλαιό Φάληρο κόντρα στην Κοψαχείλα ο ΑΟ Περιστερίου.

Ετικέτες

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Κηπούπολης για την ισοπαλία στην Ερυθραία κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής Δημήτρης Φιλίππου:

"Δίκαιο το αποτέλεσμα παρόλο που η Ερυθραία είχε 2 δοκάρια. Είχαμε τις ευκαιρίες και οι 2 ομάδες και γενικώς έγινε ένα παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό,φάσεις,δύναμη και χιτσκοκικό φινάλε με αυτογκόλ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού υπέρ μας. Πολύ σημαντικό βαθμός για την συνέχεια παραμείναμε εντός της οκτάδας βαθμολογικά και αναμένω από την ομάδα μου αυξανόμενη βελτίωση σε όλους τους τομείς για να είμαστε πιο ήρεμοι μελλοντικά».

Πηγή: soccerlive.gr

 

Ετικέτες

Ήττα στα Πατήσια!

Για την 10η αγωνιστική της Γ΄ΕΠΣΑ, η Θύελλα ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Πατήσια με σκορ 3-0.Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Παναγόπουλο, Κρασίνσκι, Σαραγούδα.

Ξεκίνησαν για την Θύελλα οι Κολοβέας, Δρούλιας, Αντωνόπουλος, Μπουσδούκος, Καραμανίδης, Δαούλας, Ταμβάκης, Ιακωβάκης, Μαρκώνης, Ορούτσι, Κοίνης. Έπαιξαν και οι Ζαβιτσάνος, Πρεβεζιάνος, Αραπάκης,  Δάμος.

 

Ετικέτες

Τη δέκατη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαν τα Πράσινα Πουλιά, αυτή τη φορά στο Αιγάλεω από τον Διαγόρα με σκορ 4-0.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μαργαριτόπουλος, Χατζηλίας, Μπαλί, Γεωργούλης. Τα Πράσινα Πουλιά ξεκίνησαν με τους Σουλολάρι, Μουράτη, Οικονόμου, Καραμπατέα, Μελισσουργό, Τσουτσουκλάρη, Ζώτο, Γαβριήλ, Θεοχάρη, Πρέκα, Στυλιανάκη. Έπαιξαν και οι Κατσαμάκης, Δημητρακόπουλος, Ζάμαν, Δεμίρης.

Ετικέτες

'Ανετα τον Δούρειο 2-0!

Με δύο γρήγορα γκολ του Σιώλου 22' και του Μουράτη στο 26' ο Ηρακλής νίκησε άνετα τον Δούρειο 2-0 και βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα της Β' ΕΠΣΑ. 

Ξεκίνησαν οι Παπαβασιλείου, Αναγνώστου, Ασφής, Μπαλούτσος, Σιώλος, Γιαννακόπουλος, Δρουγουσάκης, Ζαίμι, Μήτρος, Μουράτης, Καρακωνσταντής. Έπαιξαν και οι Χαραλαμπόπουλος, Πάνος, Μούρτζης, Βαρδαραμάτος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας