Τελευταία ενημέρωση 09:45, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με 28 μετάλλια (16 χρυσά, 9 ασημένια και 3 χάλκινα) στις αποσκευές τους επέστρεψαν τα Δελφίνια Περιστερίου από τους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης που πήραν μέρος στην πόλη της Λάρισας στις 21-23/2/2020.

Ετικέτες

Στο Μαζαράκη συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη, η προετοιμασία των  παικτών του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής με τον Άρη.

Όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα η προπόνηση περιείχε πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Κατράνης και Κιβρακίδης ενώ ο Μέγιερι υποβλήθηκε για μαγνητική έπειτα από ένα χτύπημα και διαγνώστηκε με κάκωση στον ώμο με την επιστροφή του στις προπονήσεις να εκτιμάται σε 10 μέρες.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

Ετικέτες

Την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα που της δίνει ελπίδες για παραμονή στη Γ' κατηγορία πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣ Περιστερίου και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στον Τρίτωνα με σκορ 44-30 γεγονός που αποδεικνύει ότι τα κορίτσια της Αγγέλη δεν είναι διατεθειμένα να τα παρατήσουν.

                                                                   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

      ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣ. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 30 - 44  
      ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 54 - 52  
      ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 44 - 51  
      ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ Ζ.Α.Ο.Ν. ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 46 - 28  
      ΠΕΥΚΗΣ Β ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 42 - 67  
      1o ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 42 - 38  
Ετικέτες

Ενώπιον των φίλων του Περιστερίου βρέθηκε ο προπονητής Νίκος Παπανικολόπουλος, απαντώντας διαδικτυακά στα ερωτήματα που του έθεσαν.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» μίλησε για όλα σε μια... άτυπη ανάκριση που διήρκεσε μια ώρα! Πρώτα αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας λέγοντας πως «είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός σ' ένα καράβι, όπως είναι το Περιστέρι με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και BCL».

Και συνέχισε: «Ειδικά όταν η αλλαγή προπονητή έγινε εν μέσω συνεχόμενων υποχρεώσεων. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά το να πας στα βαθιά και να κολυμπήσεις είναι μια σημαντική εμπειρία... Οι δυο προκάτοχοι μου είναι πολύ πιο έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές. Είμαι δυο χρόνια βοηθός, δεν έχω δουλέψει ως πρώτος προπονητής ως τώρα, δεν έχω ξεκινήσει από ψηλά, μέσα από δύσκολες συνθήκες ανδρώθηκα και από τη στιγμή που μου έγινε αυτή η πρόταση την αποδέχθηκα με χαρά. Ξέρω τα ρίσκα που παίρνω, όπως επίσης ξέρω και τα ρίσκα που παίρνει η ομάδα».

Για την αποχώρηση του Σκούτσι Σμιθ εξήγησε: «Ο Σκούτσι ήταν προσθήκη και ήταν προσθήκη λόγω τραυματισμού. Δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας. Απλώς, τραυματίστηκε ο Καράμπελας και έγινε ένα μηνιαίο συμβόλαιο στον Σκούτσι Σμιθ. Κανένας δεν ήθελε να έχει πετυχημένη πορεία ο Σκούτσι Σμιθ περισσότερο από εμένα. Τον παρακολουθούσα από πέρσι και εγώ τον εισηγήθηκα στον κόουτς Πεδουλάκη όταν ψάχναμε έναν παίκτη. Φέτος του δώσαμε μια ευκαιρία, έκανε καλά παιχνίδια αλλά δε νομίζω ότι μπορούσε να έχει το κουμάντο της ομάδας και η ομάδα να κερδίσει κάτι μεγαλύτερο από τα 16 λεπτά που είχε χρόνο συμμετοχής. Οπότε μόλις έγινε καλά ο Καράμπελας άνοιξε ο χώρος για τον Ζώη και πήγαμε ξανά στον αρχικό σχεδιασμό. Βέβαια, υπήρξε στην συνέχεια μια αναστάτωση λόγω του τραυματισμού του Ξανθόπουλου, ελπίζω σύντομα θα είναι έτοιμος. Ο Βασίλης από αύριο θα αρχίσει να προπονείται κανονικά με τη ομάδα και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει και να μας βοηθήσει. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που μας έχει λείψει πολύ».

Για την αποχώρηση του Μπι Τζέι Μπλέϊκ, είπε: «Έφυγε γιατί ήρθε ένας παίκτης σαν τον Ντεάντρε Κέιν. Οπότε αντικαταστάθηκε με έναν πολύ έμπειρο παίκτη που θα δώσει λύσεις. Απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο».

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Προμηθέα για το πρωτάθλημα, ήταν ξεκάθαρος: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση. Το χρειαζόμαστε πολύ και πρέπει να το κερδίσουμε».

Όσο για την ευρωπαϊκή μονομαχία με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, παρατήρησε: «Ελπίδες πρόκρισης έχουμε, αλλά τα ποσοστά είναι με την Χάποελ! Πρέπει όμως να αντιληφθούμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Πρόκειται για μια ομάδα που ήθελε να παίξει στην Ευρωλίγκα και το πάλεψε πολύ. Είναι η καλύτερη επίθεση στο Basketball Champions League και πιστεύω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκα. Δεν πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι να πάει στους 90-95 πόντους, γιατί θα είναι δύσκολο να φτάσουμε ως εκεί».

Για το αν ο Κέιν, ως πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ ξέρει τα συν και τα πλην του αντιπάλου, είπε: «Ο Κέιν είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει και δεν χρειάζεται να έχει έξτρα κίνητρο για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην συμπαράσταση του κόσμου του Περιστερίου λέγοντας ότι «η υποστήριξη του κόσμου από την αρχή της χρονιάς είναι συγκινητική. Είναι δίπλα ακόμη και στις ήττες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να νιώθουν τον κόσμο δίπλα τους...».

Ετικέτες

Οι βαθμολογίες του πρωταθλήματος Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου έχουν διαμορφωθεί ως εξής μετά τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου:

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας