Τελευταία ενημέρωση 03:02, 26 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Φιλικό με ΠΑΟ

Φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό στις 27 Μαρτίου, όταν θα υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής Ομάδας θα δώσει ο Ατρόμητος. Το φιλικό θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ στην Παιανία και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ετικέτες

Δύο αγώνες στην Α' ΕΠΣΑ κι έναν αγώνα στη Β' ΕΠΣΑ περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τις περιστεριώτικες ομάδες αύριο Σάββατο. Και τα τρία παιχνίδια αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 07/03/20 15:30 ΚΟΠΑΛΑΣ Κ., ΤΖΕΛΟΣ Ν., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Σάββατο 07/03/20 15:00 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Ι., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Α., ΜΗΜΙΔΗΣ Ι.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ.Ν.Φ.ΑΤΤΑΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 07/03/20 15:00 ΠΕΡΡΑΚΗΣ Κ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ Γ., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Π.
Ετικέτες

Ντέρμπι στη Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να την βάλει ακόμη και σε τροχιά πρώτης θέσης δίνει αύριο η Κ15 του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Κομβικής σημασίας παιχνίδι με αντίπαλο τον Όλυμπο  δίνει την Κυριακή ο ΠΟΑΛ. Η ομάδα του Λόφου θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στη 2η θέση και ταυτόχρονα να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κορυφή. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Τσαλαβούτα και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

 

 

Ετικέτες

Έκοψε την πίτα του!

Την ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες ο Φίλιππος στο κλειστό  γυμναστήριο του Άγιου Ιερόθεου. Η διοίκηση τίμησε για την προσφορά του τον δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη στον οποίο παρέδωσε μια συλλεκτική φανέλα της ομάδας σε κάδρο. Παραβρέθηκαν πολλά μέλη της δημοτικής αρχής που έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους σε γονείς και αθλητές.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας