Τελευταία ενημέρωση 15:27, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την επιστροφή του στη Β' κατηγορία της Αθήνας μετά από τρία χρόνια απουσίας γιόρτασε χθες ο Ηρακλής Περιστερίου στη φιέστα που διοργανώθηκε στο γήπεδο του Ηφαίστου και περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Κ17 (κέρδισε 1-0 με γκολ του Κυριφίδη).

Περισσότερη σημασία βέβαια είχε να γιορτάσουν οι παίκτες που φορούσαν τα συλλεκτικά μπλουζάκια  και το τεχνικό επιτελείο την άνοδο που ήρθε πανάξια με μια μεγάλη νίκη με 4-0 την περασμένη εβδομάδα στο Ίλιον.

Ο πρόεδρος Γιώργος Πανόπουλος απένειμε μετάλλια στους παίκτες μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τάσο Θεοδωράκο που εκπροσώπησε την δημοτική αρχή.

Ετικέτες

Μετά την ολοκλήρωση της (προτελευταίας) 13ης αγωνιστικής της Α2, η Ανδρική Ομάδα Water Polo του Περιστείου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του Α΄ Ομίλο έχοντας την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα (στην οποία δεσπόζει ο «Γιασίν της πισίνας» Καζάκος) σε όλη την κατηγορία

 Η πρωτιά του ΓΣΠ  δεν απειλείται πλέον από κανέναν στον Α΄ Όμιλο που από ότι φαίνεται – και μετά την αποχώρηση του Ιωνικού από την Α2 – η τετράδα των Play Off Ανόδου έχει ξεκαθαρίσει : Περιστέρι , Χαϊδάρι ,  Ηλυσιακό , Νηρέα Γέρακα.

Στον Β΄ Όμιλο η κατάσταση είναι λίγο πιο σύνθετη μιας και θα πρέπει να περιμένουμε και την επόμενη αγωνιστική για να δούμε τα αποτελέσματα για το αν τελικά ο ΟΦΘ ή η Ηλιούπολη θα είναι η τέταρτη ομάδα της τελικής κατάταξης :  ΝΟ Πατρών , Άρης, Νίκη Βόλου, ΟΦΘ ή Ηλιούπολη. Μεταβολή μπορεί να δούμε και στην δεύτερη θέση.

Το σίγουρο είναι ότι επικεφαλής στους δύο Ομίλους της επόμενης φάσης μπαίνουν ο ΓΣ Περιστερίου και ο ΝΟ Πατρών έχοντας από 3 βαθμούς ο καθένας.

Ετικέτες

Μεγάλη ήταν η σημερινή μέρα για το Peristeri Volley που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία της γιορτή του μίνι βόλεϊ στην πλατεία Δημαρχείου. Περισσότερα από 500 παιδιά έπαιξαν βόλεϊ στους 17 φιλέδες που στήθηκαν γεμίζοντας τον χώρο με τη θετική τους ενέργεια.

Σε ανακοίνωση του, το Peristeri Volley αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ προπονητές, παράγοντες και οικογένειες για τη καταπληκτική συμμετοχή τους απο τις ομάδες:
ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΑΠΣ Αλίμου, Παναθηναικό, ΓΣ Ιλίου, Ιάσων Κολωνού, ΓΣ Απόλλωνα, ΓΣ Πετρούπολης και ασφαλώς το Peristeri Volleyball School
Ευχαριστούμε τη παλιά δόξα του ελληνικού βόλει Σωτήρη Αμαριανάκη για τη παρουσία του όπως και τους διεθνείς αθλητές Νίκο Ζουπάνι και Αρέτα Κονόμι που τρεις ώρες δε σταμάτησαν να εμψυχώνουν παιδιά και να φωτογραφίζονται μαζί τους
Ευχαριστούμε τον δήμαρχό μας Ανδρέα Παχατουρίδη και όλα τα στελέχη του δήμου Περιστερίου (θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες και σχετικές φωτογραφίες) για την έμπρακτη στήριξη των προσπαθειών ανάπτυξης του αθλητισμού στο Περιστέρι μας.
Ευχαριστούμε την οργάνωση YoungTalents που πίστεψαν στην αξία αυτής της γιορτής και την υποστήριξαν ποικιλοτρόπως. Χωρίς την Young talents τίποτα δεν θα ερχόταν εις πέρας. Επίσης, ευχαριστούμε τη Βίκος για τη χορηγία των νερών
Ευχαριστούμε τις εθελόντριες απο τα αγωνιστικά τμήματα του Peristeri Volleyball School που στήριξαν το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης. Ανεκτίμητη η βοήθεια!
Ευχαριστούμε το γιατρό μας Μελέτη Μεμεζά, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβει όλα κύλησαν άψογα».

Ετικέτες

 Σημαντική διάκριση για την κολυμβήτρια των Δελφινιών Κλειώ Γερμανάκου η οποία έλαβε μέρος  στη διεθνή συνάντηση «Ακρόπολις», με την συμμετοχή Ελλήνων και ξένων κολυμβητών/τριών που έγινε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η νεαρή Κλειώ κατέκτησε τη 2η θέση στα 50μ πεταλούδα και  τη 6η θέση στα 100μ πεταλούδα.

Στους αγώνες μετείχε και ο Γιάννης Χρήστου ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στα 50μ ύπτιο.

Ετικέτες

Θρίλερ βγαλμένο μέσα από ταινίες του Χίτσκοκ έζησε σήμερα η Χρυσούπολη στην τελευταία αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΠΣΑ, ενώ Φοίνικας  και Άμιλλα θα παίξουν μπαράζ αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

--- Η Χρυσούπολη κέρδισε με 1-0 τον Κεραμεικό (φωτό) και σε συνδυασμό με την απίστευτη εντός έδρας ήττα των Αμπελοκήπων μέσα στην έδρα τους από τον αδιάφορο Υμηττό με 2-0 σώθηκε απευθείας ανανεώνοντας την παραμονή της για ένα ακόμη χρόνο στη Β' κατηγορία.

--- Ο Φοίνικας κέρδισε στο Καματερό 1-0 την ίδια ώρα που ο Ιάσονας πέρασε από τη Λυκόβρυση με το ίδιο σκορ. Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε μπαράζ ανόδου στην Α' ΕΠΣΑ, με τον Ιάσονα να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να τον ευνοεί η ισοπαλία.

--- Η Άμιλλα έχασε στη Νέα Σμύρνη σε αδιάφορο ματς με 2-0 γνωρίζοντας ούτως ή άλλως την τύχη της. Όπως και πέρσι θα διεκδικήσει την παραμονή της σε μπαράζ μαζί με τους Αμπελόκηπους και τον Κεραυνό Γλυφάδας.

Όσον αφορά τις δύο άλλες περιστεριώτικες ομάδες που μας εκπροσωπούν στη Β' ΕΠΣΑ, η Κηπούπολη έκλεισε τη χρονιά με την 3η θέση ενώ η Ανθούπολη έχει σωθεί (παίζει αύριο με την Αναγέννηση Πετρούπολη) και μαθηματικά από την περασμένη αγωνιστική.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας