Τελευταία ενημέρωση 14:32, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωι η κλήρωση της Α' Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με την συμμετοχή των ομάδων της Β' και Γ' κατηγορίας.

Η κλήρωση για τις περιστεριώτικες ομάδες ανέδειξε τα εξής ζευγάρια:

ΑΕ Περιστερίου-Λαρισαϊκός

Ηρακλής Περιστερίου-Αριώνας

 

Άμιλλα Περιστερίου-ΑΕ Μεταμόρφωσης

Αφοβος-Γαλαξίας

Διαγόρας Αιγάλεω-Φοίνικας Περιστερίου

 

Αστέρας Χαϊδαρίου-Πράσινα Πουλιά

Ιπποκράτης-Ατρόμητος Χαλανδρίου

 

 

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Περιστερίου θα δώσει την Κυριακή ο Γαλαξίας. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νταμάρι και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Ετικέτες

Χωρίς τέσσερις παίκτες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης  για το Περιστέρι στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ετικέτες

Η ΑΠΕ Γιτάνη ανακοίνωσε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τη νέα περίοδο ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου  αναφέρει τα εξής: Σας ενημερώνουμε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για την νέα περίοδο θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.
Όσοι δεν έχετε κάνει τη δήλωση, παρακαλούμε να την ολοκληρώσετε το συντομότερο καθώς στα περισσότερα τμήματα οι θέσεις λόγω των μέτρων είναι περιορισμένες. Σύνδεσμος για τις δηλώσεις: http://yitanee.com/on-line-registration/
Από 2/9 ξεκινάει η διαδικασία της οριστικής εγγραφής με την προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών που απαιτούνται.
Η προσέλευση στη γραμματεία θα είναι κατά προτεραιότητα με ραντεβού. Κλείστε το ραντεβού σας από την αντίστοιχη φόρμα
Όλα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζουμε μια νέα δράση με την ονομασία "OPEN DAYS 2020" με σκοπό τη άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας !!! Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !!!
Θα είμαστε στη διάθεση των νέων γονέων αλλά και των παλαιών για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους χώρους μας, τα αθλήματα που προσφέρουμε, να γνωρίσετε την προπονητική μας ομάδα, να ενημερωθείτε για τα μέτρα που θα πάρει σύλλογος με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν και γενικά για ότι σας απασχολεί. Κάντε κράτηση άμεσα...»

Πατήστε εδώ στην σελίδα κρατήσεων:http://yitanee.com/2020/07/14/kratiseis-gia-diadikasies/?fbclid=IwAR0WvReTR-dp7luSnmbf7DkQ8q1ANK-L8yrAx9QIosBSfdWH2x257agcog0

 

Ετικέτες

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση της νέας σεζόν 2020/21 πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου, ο Φοίνικας Περιστερίου, που επικράτησε με 1-0 του συντοπίτη Γαλαξία.

Ο προπονητής του σωματείου του Περιστερίου, Γιώργος Λαζάρου, μίλησε στο soccerlive.gr αναλύοντας τόσο το πρώτο φιλικό ματς της ομάδας του, όσο και τις σκέψεις του για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά: «Ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς, όλοι οι ποδοσφαιριστές μου πήραν χρόνο συμμετοχής, όμως είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα. Επισημάνθηκαν τα λάθη που πρέπει να διορθώσουμε, ενώ μετά την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας θα μπορέσουμε να μπούμε σε μια τελική ευθεία και να βελτιωθούμε στα κενά που έχουμε. Ήταν το πρώτο μας ματς μετά την μεγάλη αποχή και το θετικό σε όλο αυτό ήταν η συμμετοχή νεαρών παικτών με την πρώτη ομάδα.»

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας