Τελευταία ενημέρωση 14:54, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άμιλλα, παρέμεινε ο Γαλαξίας που επικράτησε άνετα στο περιστεριώτικο ντέρμπι της Χρυσούπολης με 4-1.

Ο Θεοδώρου με δύο προσωπικά γκολ στο 28' και 35' έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Γαλαξία και μείωσε ο Κατσάκος στο 56'.

 Ο Κουτσονικολής στο 70' και ο Χαλκιόπουλος στο 74' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Δραγώνιας, Κράιος, Βλαχοκυριακός, Μανωλιός, Μασούρης, Καλύβας, Μπακάλης, Κατσάκος, Παπαδόπουλος, Μαργώνης, Κανελλόπουλος. Έπαιξαν  και οι Άρεφ, Μαγουλάς.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παπαδιώτης, Κουτοσνικολής, Νικολάου, Μαστρογιάννης, Ντούπης, Βλάχος, Χαλκιόπουλος, Κατσουγιάννης, Θεοδώρου, Χαντζάκος, Νέμπουτ. Έπαιξαν και οι  Φιλιππάκης, Πατσέλης, Πιτταράς, Ρομπάνος.

 

Ετικέτες

Βαθιά ανάσα πήρε η ΑΕ Περιστερίου στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στη Β' κατηγορία επικρατώντας των Λύκων Χαϊδαρίου με 2-0.

Το σκορ στο 56’ ο Αντωνουσάκης και στο 69’ ο Γαζεπίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολόπουλος, Μούρτζης, Μαντζιώρης (78’ Παπαζωγονόπουλος), Λαγγουράνης, Σμυρνιώτης, Μαντζιώρος (65’ Κοσκινάς), Ηλιαδάκης, Χασιώτης (58’ Μαπάτο), Γαζεπίδης(77’ Σπύρο), Αντωνουσάκης.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ιορδανίδης, Δήμου Σ., Γιαννόπουλος (75’ Παυλής), Αγγελογιαννάκης (68’ Κονγκίνη), Γουλής, Καραμάνογλου, Κιρκιλής, Ταρούσα, Δήμου Γ., Σπάθας, Γάτσιος (75’ Γκίνι).

 

Ετικέτες

Μετά από ένα χρόνο λόγω σοβαρού τραυματισμού επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους χθες η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Μαίρη Τράγου στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μεσολόγγι.

Η ίδια σε μήνυμα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής: «Μια δύσκολη περίοδος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χτες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση μετά απο 370 μέρες...Η δουλειά όμως συνεχίζεται..
Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ατρόμητος για την πολύτιμη βοήθειά της , το γιατρό μου Ν. Πισκοπάκη και όλο το team του οι οποίοι χρειάστηκαν 2 χειρουργεία (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα , ρήξη πρόσθιου χιαστού) για να με κάνουν να ξαναπερπατήσω για αρχή και μετά να παίξω πάλι , το φυσικοθεραπευτή μου Δ. Βασιλείου και φυσικα το γυμναστή μου Γ. Πήδουλα..Μα πάνω από όλα ευχαριστώ την οικογένεια μου , την προπονήτρια μου Κ. Κοντομίχη και τα κοντινά μου πρόσωπα για τη διαρκή ψυχολογική και σωματική στήριξη έτσι ώστε να παραμείνω δυνατή και προσηλωμένη στο στόχο μου που φυσικά ήταν η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.»

Ετικέτες

Ο Άγιος Ιερόθεος έκανε το καθήκον του κόντρα στους Αγίους Αναργύρους επικρατώντας με 1-0 και απαλλάχθηκε από κάθε αγωνία για το μέλλον.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Χρήστου στο 75' που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή. Πέντε λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Πιπίνη.. 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισιδωρος Σταυριανός) Αντωνόπουλος, Συμάκου (70' Χρήστου), Βιδάλης, Μπατής, Τσατσαρής, Ντάφλας, Ηλιάδης (89' Τσαγιάννης), Μπριστογιάννης (62' Μουκίδης Γ.), Κράσι, Χατζηστάμου (55' Κομνηνός), Αποστόλου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας) Χανιώτης, Κατσάρας, Πιπίνης, Νυφαδόπουλος (80' Βυζανιάρης), Γενίδογαν, Σταύρου, Μπαλατσούρας, Τουλουβασίλης, Σεχολάρι (89' Λάλας), Λαθούρης, Κατσίβελας. 

Ετικέτες

Στο pick  της φετινής του διαδρομής βρίσκεται ο Ηρακλής ο οποίος απέδρασε με το διπλό από τη Γλυφάδα κόντρα στον Κεραυνό με σκορ 2-1.

Ο Μήτρος στο 22' έκανε το 0-1 και ο Γιώργος στο 60' το 0-2. Με αυτογκόλ του Ασφή στο 76΄ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Ανδρέας Νάστος ξεκίνησε με τους Καραμπάτσο, Μπαλούτσο, Αναγνώστου, Βλάσση, Γιαννακόπουλο, Μήτρο, Γιώτη, Ν. Μήτρο, Π. Μήτρο, Σιώλο, Βαρδαραμάτο, Σιώλο, Έπαιξαν και οι Ντούλας, Ασφής, Πάνος, Haferaj

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας