Τελευταία ενημέρωση 21:28, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για μία νέα αρχή, υπό την τεχνική ηγεσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο εκτός έδρας ματς με το Μεσολόγγι, έγραψε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ.

Γεια σας φίλοι μου,

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Κάθε ματς γι’ αυτούς είναι τελικός. Εμείς από την μεριά μας, μετά την αλλαγή προπονητή, είχαμε δύο εβδομάδες όπου προσπαθήσαμε να εμπεδώσουμε την φιλοσοφία του, αν και δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Μια νέα αρχή με τον κόουτς Μανωλόπουλο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δόξα τω Θεώ είμαι και εγώ υγιής και γύρισα ύστερα από 1,5 μήνα προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Σίγουρα, δεν είμαι στο 100%, αλλά θα γίνομαι καλύτερος από αγώνα σε αγώνα.

Οπότε, τώρα που είμαστε όλοι μαζί και βρισκόμαστε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, στους τελευταίους αγώνες πριν από τα play offs να κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε ταμείο στο τέλος.

Βαγγέλης Μάντζαρης

Ετικέτες

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος επεκτείνουν την πολύ επιτυχημένη ανθρωπιστική συνεργασία τους και σχεδιάζουν την υλοποίηση ακόμα περισσότερων κοινών πρωτοβουλιών, που έχουν στόχο την στήριξη του αθλητισμού και την ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μέσω της πολύτιμης προσφοράς των Εθελοντών του, θα συνεχίσει να παρέχει υγειονομική κάλυψη στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέροντας κατά τη διάρκεια των αγώνων της ΠΑΕ Ατρόμητος, τις πρώτες βοήθειες για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και διεύρυνσης της συνεργασίας τους, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος σχεδιάζουν ποικίλες άλλες κοινές δράσεις που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του εθελοντισμού, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Ετικέτες
Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κύριο Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα συζήτησης την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της κ. Νίνας Ξενοχρήστου.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι κ.κ Γιάννης Χρυσάφης ,Μιχάλης Γκιτάκος, η κ. Νίνα Ξενοχρήστου και το μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιογράφων κ. Γιάννης Παρασύρης.
Ο Υπουργός ήταν σαφής ,ευθύς και κατατοπιστικός εκφράζοντας τόσο προσωπικές απόψεις όσο και επίσημες θέσεις.
Πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του ανοίγματος των ακαδημιών ποδοσφαίρου για το οποίο δεσμεύτηκε ότι υπάρχουν καθοριστικές ενέργειες από μέρος του έως την επόμενη εβδομάδα.
Ήταν πολύ θετικό να ακούμε τον Κύριο Αυγενακη να λέει εμφατικά ότι θα το παλέψει με κάθε τρόπο, και να λέει ευθέως ότι λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε ακόμα και η Αθλητική αρχή βρίσκεται κάτω από τις εισηγήσεις των λοιμοξιολογων οι οποίες "καλώς ή κακώς", καθορίζουν τα πάντα.
Στα πλαίσια της ειλικρίνειας και της καλής ενημερωσης φίλων αθλητών, προπονητών και παραγόντων που από χθες επικοινωνούν μαζί μου, οφείλω να πω ότι σχετικά με την οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο ανδρών τα μηνύματα δεν ήταν εξίσου θετικά η ξεκάθαρα.
Υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν γίνεται να αναλυθούν δημόσια οι οποίες για μένα προς το παρόν έστω,δεν είναι αισιόδοξες.
Σίγουρα οι ενώσεις γνωρίζουν πολύ καλά τις παραμετρους αυτές και έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και κυρίως..ανακοινώσεις.
Ελπίζω σύντομα όλο αυτό να τελειώσει και να μπορούμε τόσο με τα παιδιά των ακαδημιών μας, όσο και με τους αθλητές των ανδρικών ομάδων μας να δώσουμε ξανά ραντεβού στα γήπεδα.
Πηγή:Τopiko24

 

Ετικέτες

Την ήττα με 86-71 (ημίχρονο 53-44) γνώρισε το Περιστέρι από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν το Σάββατο (20/2) οι δυο ομάδες εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε στην διάθεση του τον Γιάννη Μπουρούση, που έκανε ατομικό πρόγραμμα, και τους διεθνείς Χρήστο Σαλούστρο και Ζώη Καράμπελα. Δοκίμασε σχήματα και συστήματα και είχε την ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.

Από την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Δημήτρης Κατσίβελης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Γιόνας Ματσιούλις, αλλά και οι Μάρκους Σλότερ και Κίνγκσλεϊ Μόουζες.

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Μέικον 17, Μορέιρα 17, Λοτζέσκι 10, Ζήσης 9, Λάνγκφορντ 8,  Γόντικας 8, Γιάνκοβιτς 8, Μαυροειδής 6, Ρογκαβόπουλος 3

Περιστέρι (Μανωλόπουλος): Γκουτιέρες 8, Πέτεγουεϊ 15, Μακλέιν 7, Τζόουνς 14, Γούνταρντ 10, Σκορδίλης 5, Βασιλόπουλος, Κρόκετ 6, Μάντζαρης 7

Ετικέτες

Το κρύο σταδιακά υποχωρεί, πιάνει άνοιξη. Τα πρωταθλήματα μπαίνουν στις τελευταίες τους στροφές και οι μάχες για τον τίτλο αλλά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, φουντώνουν. Αν και για τον τίτλο μάλλον μόνο, αν κρατήσουμε Ελλάδα και τις top-5 λίγκες, μόνο στην Ιταλία έχει ακόμη ενδιαφέρον για μακροχρόνια στοιχήματα.

Στην Premier League αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση είναι, πια, η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση… ψίχουλα: 1.001. Το ενδιαφέρον έγκειται στην 4άδα, με Γιουνάιτεντ, Λέστερ και Λίβερπουλ οριακά πάνω από Τσέλσι και Τότεναμ. Στη Γαλλία, μετά από χρόνια καθολικής κυριαρχίας της Παρί Σεν Ζερμέν, το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται να διεκδικούν επί ίσοις όροις Λιλ, Λιόν και Μονακό αλλά, 13 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινή Bundesliga και παρόλο που η Μπάγερν Μονάχου διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα από τους διώκτες της (5 βαθμοί), θεωρείται ήδη… πρωταθλήτρια και της φετινής σεζόν.

Στη Serie A, όταν ξεκίνησε η χρονιά, φαβορί ήταν η Γιουβέντους. Στην συνέχεια η Μίλαν με την καταπληκτική πορεία του πρώτου γύρου, πήρε τα… σκήπτρα στις αποδόσεις αλλά πλέον η Ίντερ, μετά τη νίκη της και στο Derby d’Italia, έχει τον πρώτο λόγο. Ποια θα φτάσει στην πηγή;

Ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της Primera Division είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανές και από τις αποδόσεις στα μακροχρόνια ενώ στην ελληνική Super League, τα bets ως προς τον πρωταθλητή δεν πληρώνουν σχεδόν… τίποτε: απόδοση 1.005 (!) άρα το ενδιαφέρον αφορά στη δεύτερη θέση της regular season, για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και στην 4άδα όπου ερίζουν Αρης και Παναθηναϊκός.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας