Τελευταία ενημέρωση 08:42, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την   εκτός έδρας ήττα από τον Τριφυλλιακό γνώρισε η Ανθούπολη με σκορ 2-0.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με δυνατό πλασέ του Χάβου (1-0), με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και να πιέζουν για την ισοφάριση. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα είχαν δύο δοκάρια, το πρώτο σε εκτέλεση κόρνερ του Κυριαζή στο 65' και το δεύτερο σε κεφαλιά του Τσαγιάννη στο 70', όπως και άλλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε ένα ατομικό λάθος στο 77ο λεπτό, έκλεψε την μπάλα, προσπέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και προ κενής εστίας έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Γεωργιτσόπουλος-Τσιάτσος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Μαλέλι (74' Τσιάτσος), Αλικάι, Χάνι, Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Ζάχαρης (74' Κατσαρός), Γεωργίου, Σαντικάι (88' Σκορδίλης), Βιτζηλαίος (80' Παυλόπουλος)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλλας): Δρίβας, Παπανίκος (85' Καλογερόπουλος), Μπαγιετάκος, Μακρής (75' Ζαχαριάς), Λάσκαρης, Αρβανίτης, Πανούτσος (60' Καζέρος), Πάσσαρης (46' Αποστολόπουλος), Τσαγιάννης, Λαϊνάς (46' Κυριαζής), Διονάτος.

Ετικέτες

Παρά την αξιόλογη προσπάθεια απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο, ο Άγιος Ιερόθεος ηττήθηκε με 2-0 στα Σούρμενα και εξακολουθεί να βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού.

Ετικέτες

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο «στρατόπεδο» του Ιπποκράτη και αφορούν στην τεχνική ηγεσία.

Πηγή Soccerlive.gr

Καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει από αύριο (15/1) ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου για να διαδεχθεί τον Γιάννη Σκαρπέλη. Ο τελευταίος έκατσε στον πάγκο και στο σημερινό ματς με τον Κολωνό (0-3), έχοντας βρεθεί σε αυτή τη θέση τον περασμένο Ιούλιο. Πλέον, ο Καλαϊτζίδης, με προηγούμενη θητεία στην ομάδα που αντιμετώπισε σήμερα ο Ιπποκράτης, καλείται να οδηγήσει τους Περιστεριώτες σε αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη.

Ετικέτες

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Χρυσούπολη και Κοψαχείλα σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.

 Πηγή stoplekto.gr

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 20 βαθμούς και είανι στην 5η θέση, με την Κοψαχείλα να έχει 15 και να είναι στην 9η θέση. Στο 20′ ο Ζούκας έκανε το 1-0 για τη Χρυσούπολη, με την Κοψαχείλα να ισοφαρίζει στο 25′ με τον Δεμερτζή. Στο 65′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Βασιλειάδη.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Βασιλειάδης, Πολυζωγόπουλος, Τζαβάρας (90′ Κωτσόπουλος), Μωραΐτης, Λουμίδης, Μακρής (71′ Πίττης), Σιατούνας (63′ Αναγνώστου), Ζούκας, Τζωρτζακάκης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος, Ντούνης, Κωστής, Μαύρος, Ελ Γκαζάρ (46′ Μπαξεβανίδης), Δ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος (75′ Σενεβιράτνε), Δεμερτζής, Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης.

Ετικέτες

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως το Περιστέρι πήγε στο Μαρούσι με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όχι για... τουρισμό, ενώ παράλληλα, χαρακτήρισε τους «πράσινους» ως μια ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four της Ευρωλίγκας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να υπάρχουμε. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four στην Euroleague κι αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας