Τελευταία ενημέρωση 21:45, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε δυο γκρουπ πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις των παικτών του Ατρόμητου τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των δυτικών προαστίων που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα κυρίως με χαλάρωμα στο Spa, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης με επικέντρωση στη φυσική κατάσταση.

Αύριο οι παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα ενώ οι παίκτες που έχουν ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα στις 5 θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση με την Κ19 του Ατρομήτου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ετικέτες

Η Κηπούπολη γνώρισε σήμερα βαριά ήττα στην Ηλιούπολη από την τοπική ομάδα που είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος με σκορ 4-0 για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑ.

Στη Β' κατηγορία η ΑΕ Περιστερίου πήρε βαθμό εκτός έδρας από τον Άρη Καλαμακίου με 0-0 ενώ ο Ηρακλής πήρε τη νίκη εντός έδρας με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων.

Στη Γ' Κατηγορία η Θύελλα ηττήθηκε στο Περιστέρι με 3-1 από τον Ερμή Ηρακλείου. Η Άμιλλα έκανε νέα καλή εμφάνιση νικώντας με 4-2 εκτός έδρας της Δάφνης Αθηνών. Η Χρυσούπολη ηττήθηκε με 2-1 στα Πατήσια και τα Πράσινα Πουλιά με 3-0 στο Περιστέρι από  την Αναγέννηση Πετρούπολης. Τέλος ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου αναδείχθηκε ο Ιπποκράτης στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Μετά το τέλος του χθεσινού νικηφόρου αγώνα με τον Ηρακλή ο προπονητής του Περιστερίου Ηλίας Ζούρος, υποστήριξε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου, γιατί αυτή η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει πάντα μεγάλη πίεση. Δυστυχώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε νωρίς. Είμαστε ακόμη στην 5η εβδομάδα της προετοιμασίας και γι' αυτό ψάχνουμε την χημεία και τους αυτοματισμούς στην επίθεση».

Και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και την ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά. Παίξαμε καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας το γήπεδο να είναι γεμάτο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά φέτος που έχουμε τα διπλά παιχνίδια».

Και κατέληξε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο ένα παιχνίδι προς το παρόν την εβδομάδα και αυτό το γεγονός μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας, για να προχωρήσουμε δυνατά για το επόμενο ματς με το Ρέθυμνο εκτός έδρας».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Καστρίτης, σχολίασε:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη σημερινή νίκη που την δικαιούταν 100%. Θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν είχε τον ρυθμό που ήθελε σ' αυτό το πρώτο ματς της σεζόν. Το ξέραμε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι έχουμε πολύ μικρό διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Οφείλω να αναγνωρίσω την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, καθώς τις τελευταίες δέκα ημέρες είχαμε πολλούς τραυματισμούς».

Και συμπλήρωσε: «Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν εκτός αγώνα, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κάθε στιγμή θα μαθαίνουμε. Αυτό θεωρώ ότι ήταν ένα καλό μάθημα. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες στην ομάδα και πλέον κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον κόσμο μας που ταξίδεψε για να έρθει και να μας στηρίξει. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος των δυο ομάδων ήταν εξαιρετική... Εύχομαι καλή επιτυχία στο Περιστέρι και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Ετικέτες

 Σε φιλικό αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο του Ήφαιστου ο Ατρόμητος Κ15 ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι που έκαναν καλύτερο παιχνίδι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από στημένες φάσεις.

Ξεκίνησαν οι: Σταυριανάκος- Αραπίτσας- Σκλάβος- Γκουτζιούπας- Αλεξίου- Πούλος- Κουμπάρος- Σοφούλης- Κυριφίδης- Λέντζας -Τσαγγάρης.

Έπαιξαν επίσης οι: Ρίπης- Δέδες- Κορομηλάς- Πρεβεζιάνος- Αμπαρτζίδης- Ζορμπάς -Μπακαούκας- Μπαλάφας.

Ετικέτες

Με δύο γκολ του Νησαριώτη στο 76' και στο 82' ο Ήφαιστος απέδρασε με το διπλό από το Χαϊδάρι επικρατώντας με 2-0 του Θρίαμβου πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανωλίκας, Μπότης, Λώλος, Καρβούνης, Μελισσόπουλος (63’ Στρατικόπουλος), Τζεβελέκος, Δράμης, Ζαχαρίου (39’ Τσάκος), Ζαχαρίας (76’ Μπακλαβάς), Φούρλας, Καγιανάς (53’ Μπαρδής).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραΐτης, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Λεβέντης, Φειδαίος, Βελλιανίτης, Γόνης (25’ Μητρόπουλος), Τσάτσα (61’ Χαϊδάς), Νησαριώτης, Τζωρτζάκης (50’ Μπράτι), Χίος (70’ Ζαγκλής).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας