Τελευταία ενημέρωση 12:40, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τρις περιστεριώτικες ομάδες, λιγότερες από κάθε άλλη φορά και αυτό είναι ευχάριστο, θα εκπροσωπήσουν το περιστεριώτικο ποδόσφαιρο στη Γ' κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Δυνατό φιλικό έγινε στην Ελευσίνα με τον τοπικό Πανελευσινιακό να μένει στο 1-1 με τον Άγιο Ιερόθεο.

Ο Καραλής έβαλε μπροστά τους Ελευσίνιους με ωραίο, τρόπο με τον Βιδάλη στο 49' με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι στο 10'. 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης) Οικονομόπουλος, Ζώνας, Κομιώτης, Λογοθέτης, Κωνσταντινίδης, Μακρίδης, Μαρής, Σταγάκης, Καραλής, Κακοσίμος, Δουκάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Μιχαήλος, Τούσης, Ρούσσος, Μπουρντένης, Τόμας, Λάμπρου, Σκλιας.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός)Κοντοπίδης, Πολίτης Γ., Βιδάλης, Μενάι, Τσατσαρής, Μπριστογιάννης, Σάσσαλος, Αλεξίου, Αργυρίου, Πολίτης Λ., Αποστόλου. Έπαιξαν ακόμη οι: Λιακόπουλος, Στασινός, Θηβαίος, Χαλίκης, Χολέβας, Ζέρβας, Κουντούρης.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ19 μπορεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να έκανε τα εύκολα-δύσκολα κατάφερε τουλάχιστον να δρέψει τους κόπους μιας πολύ καλής προσπάθειας κερδίζοντας τον Βόλο Κ19 με 1-0 στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Απέναντι σε ένα σφικτό σύνολο, ο Ατρόμητος έκανε 15 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι επτά χαρακτηρίζονται σπουδαίες ευκαιρίες. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε λοιπόν να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, φορτώθηκε με άγχος στην επανάληψη αλλά βρήκε τον τρόπο να λύσει τον γόρδιο δεσμό με εκτέλεση πέναλτι του Ανθουλάκη στο 80' που κέρδισε ο Λάγγας.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, μάλιστα το δοκάρι του Βόλου λίγο έλειψε να προκαλέσει εμφράγματα καθώς έγινε στο 90'.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης ξεκίνησε με τους Φλώρο,  Τρόκα, Πομώνη, Τσαϊνη, Ζάννη, Γούλα, Τσακίρη, Πάζα, Δαλαμήτρα, Ανθουλάκη, Ζούνη.

Έπαιξαν και οι Γεωργόπουλος, Λάγγας, Οικονόμου, Ξενοπανάγος, Γκαρτζονίκας.  

Ετικέτες

Το πιο δυνατό φιλικό ως τώρα στην προετοιμασία δίνει το απόγευμα του Σαββάτου (12/9, 18:00) το Περιστέρι κόντρα στην ΑΕΚ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα το Λαύριο και τον Ηρακλή και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποτελεί το πιο δυνατό τεστ, που θα επιτρέψει στο Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών.

«Παίζουμε ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ. Στόχος μας είναι η διόρθωση των λαθών σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό που παίξαμε με τον Ηρακλή», ανέφερε ο Κώστας Παπαμάρκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου και πρόσθεσε:

«Είναι το τρίτο φιλικό για μας και θέλουμε να αυξήσουμε το ποσοστό των αυτοματισμών μας σε άμυνα και επίθεση. Η εβδομάδα που κλείνει είναι η πιο δύσκολη για τα παιδιά όσον αφορά την κόπωση, αλλά παιχνίδια αυτού του τύπου μας δίνουν την δυνατότητα να διαπιστώσουμε το πού βρισκόμαστε».

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι με τη Χρυσούπολη θα δώσει αύριο η Κηπούπολη και για μια ακομη φορά ο προπονητής Μανώλης Παπαδόπουλος θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Το ματς θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας