Τελευταία ενημέρωση 00:08, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

O πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα 100α γενέθλια του Ατρόμητου το 2023 έγινε ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ετικέτες

Με νέο πρόσωπο τον Κατράνη που μπήκε στην αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής μιας και «βοηθάει» το αποτέλεσμα του α' αγώνα στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί αύριο στις 3 το μεσημέρι τον Απόλλωνα στο Περιστέρι για να σφραγίσει στη ρεβάνς του 3-0 την πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδας. Από τους «μικρούς» συμπεριλήφθηκε πάλι ο Ρονάλντο μαζί με Στρούγγη, Λαζαρίδη ενώ το δίδυμο των γκολκίπερ θα συνθέσουν και πάλι Θεοδωράκης, Μανδάς.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κόρτ, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαίας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Ρονάλντο, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Λαζαρίδης και Νάτσος.

*Νέες ενοχλήσεις ένιωσε στον αστράγαλο ο Ρόλαντ Ουγκράι που αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να φανεί η κρισιμότητα της κατάστασης του και τις επόμενες μέρες να αποφασιστεί πως θα προχωρήσει η θεραπεία του.

 

Ετικέτες

Η επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο είναι πια προ των πυλών αν και απομένει η πιο σημαντική λεπτομέρεια που είναι η υπογραφή του συμβολαίου για να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ομάδα.

Ετικέτες

Παίζοντας με ψυχή η Ανθούπολη πέτυχε τον στόχο της καθώς πήρε ισοπαλία στη Λυκόβρυση με 2-2 αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι που διατήρησαν πάντως τη διαφορά τριών βαθμών από την Ανθούπολη προηγήθηκαν με τον Πάγκα στο 58' και ισοφάρισε ο Μελέτης στο 69'. Πάλι ο Πάγκας στο 76' έδωσε προβάδισμα στη Λυκόβρυση για να έρθει πάλι ο Μελέτης που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή στο 89' να φέρει το ματς στο τελικό 2-2.

Ξεκίνησαν οι Γ. Κοσκινάς, Δούκας, Τσάγκης, Κωνσταντινίδης, Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ,  Δούμας, Καρβελάς, Κυριαζής, Ν. Στρείδης. Έπαιξαν και οι Μελέτης, Μιχαλακέλης, Παππάς.

Ετικέτες

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Θησέας Περιστερίου στο θέατρο «Πολιτών» με την παρουσία του προέδρου της ΕΛΟΠ Δημήτρη Τραμπάκουλα και του Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη τους οποίους ευχαριστεί θερμά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας