Τελευταία ενημέρωση 22:11, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πρόσθεσε νέο αίμα!

Τέσσερις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Άμιλλα.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση 4 νεαρών ποδοσφαιριστών! Ο λόγος για τους Γιώργο Σωτηρίου δεξί μπακ 18 ετών , Γιάννη Γιαννιτσα 18 ετών μέσος , Θανάση Νικολακόπουλο τερματοφύλακα 19 ετών και Πάνο Σωτηριου επιθετικός 21 ετών .
Τους ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία».

Ετικέτες

Ξεκίνησε σήμερα η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ατρόμητος - Ντουνάισκα την Πέμπτη στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ της νέας σεζόν για την Κ19 του Ατρόμητου καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 της αντίστοιχης του Άρη στο γήπεδο Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το μεγάλο ματς της Πέμπτης με την Ντουνάισκα.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό με τη Ντουνάισκα Στρέντα στο Περιστέρι.

Στο μέρος της προπόνησης που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας έλαβε μέρος κανονικά και ο Κιβρακίδης που εκτός απροόπτου υπολογίζεται κανονικά για την αποστολή.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

*Για τις 17:45 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου της ομάδας μας την Τετάρτη, μια μέρα πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της Ντουνάισκα Στρέντα είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 ενώ η προπόνηση της ομάδας από τη Σλοβακία στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για τις 19:00.

Ετικέτες

Μια παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου με μεγάλη καριέρα στην Εθνική Ομάδα (έπαιξε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1980) και σε συλλογικό επίπεδο σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Γιάννης Γούναρης ευχήθηκε από καρδιάς στις ελληνικές ομάδες εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους. Μεταξύ των οποίων βέβαια και ο Ατρόμητος, εκείνο όμως που έκανε τις ευχές του ξεχωριστές και όμορφες είναι ότι χρησιμοποίησε την αντωνυμία «μας» για τις τρεις ομάδες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας