Τελευταία ενημέρωση 22:25, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

H Αθηναϊδα Κυψέλης αποτελεί το νέο προπονητικό βήμα του περιστεριώτη Δημήτρη Φιλίππου που ξεχώρισε μέσα από τη δουλειά που έκανε τα περασμένα χρόνια στην Κηπούπολη.

Η ανακοίνωση της Αθηναϊδας αναφέρει τα εξής: «Ο Δημήτρης Φιλίππου θα είναι πλέον ο προπονητής της αντρικής ομάδας του Συλλόγου μας και θα έχει μαζί με τους συνεργάτες του την αποστολή να μας οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Κόουτς Φιλίππου ερχεται στην Κυψέλη από την ομάδα της Κηπουπολης με την οποία είχε το σπάνιο, για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου κατόρθωμα, της μακροβιοτερης παραμονής προπονητή σε πάγκο, καθώς ήταν συνολικά στο τιμόνι τμημάτων του Συλλόγου για πάνω από 10 χρόνια!
Την τελευταία τετραετία του εκεί σαν προπονητής πέτυχε δύο ανοδους μέσα σε τρεις σεζόν ,ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι για σχεδόν ενάμιση χρόνο την οδήγησε σε αήττητο σερί.
Την περσινή και τελευταία του σεζόν εκεί πέτυχε μια άνετη παραμονή στην Α' Κατηγορία της Αθήνας.
Κόουτς Φιλίππου Καλώς ήρθες στην Αθηναΐδα.
Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας»
Ετικέτες

Με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο, συναντήθηκε την Τρίτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι δυο άντρες συζήτησαν σχετικά με τη δράση του Χαμόγελου, τα 25 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του στην ελληνική κοινωνία, την οποία ο εξήρε σε σχετική ανάρτησή του στο twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης. 

«Οι δεσμοί μας είναι ισχυροί», ανέφερε, προσθέτοντας πως «θα δουλέψουμε μαζί για να προστατεύσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά & τα δικαιώματά τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση εδώ:

«Το @hamogelo προσφέρει διαχρονικά στην ελληνική κοινωνία, στηρίζοντας χιλιάδες παιδιά. Οι δεσμοί μας είναι ισχυροί. Συναντήθηκα με τον κ. Γιαννόπουλο, ώστε ακόμη μια φορά να δουλέψουμε μαζί για να προστατεύσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά & τα δικαιώματά τους. @coe2020gr»

 

Ετικέτες

Συνήθεια έγιναν οι επιτυχίες για τον Ιπποκράτη που επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου Χαλανδρίου με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Νούλη, αλλά ο Ιπποκράτης αντέδρασε άμεσα και στο 21′ ο Δρόσος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61′ ο Δρόσος με το 2ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητές: Γουρέλης, Τζέλος, Κούλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μεσούλι, Φραγκουλόπουλος, Αγιουτάντης, Σύρρης, Ντερτινής (30′ Λαμπαδάριος), Μπατσιάκος (70′ Αναγνώστου), Βέρδης (65′ Ματαθιάς), Νταούτι (70′ Γεωργέας), Νούλης, Κατσιούλας, Μακρής.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Νάκο (46′ Κολοκοτρώνης), Ρουμελιωτάκης, Μίχος, Γκέκας, Τεννές Ε., Ζευγούλας (70′ Σιώλος), Αρχοντούλης (46′ Λουκάκης), Μουράτης, Σωτηρόπουλος (70′ Καλαμοτουσάκης), Δρόσος (80′ Παναγιωτάκης).

Ετικέτες

Ο Σπύρος Ρισβάνης, τόνισε πως στον Ατρόμητο ποτέ δεν κατεβάζουν το κεφάλι ακόμα και μετά από μεγάλες ήττες, αλλά και πως άξιζαν τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Νομίζω μπήκαμε καλά στο παιχνίδι μετά το 25 ήμασταν λιγο πιο χαλαροί. Μετά την κόκκινη θα μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω γκολ. Κρατάμε τη νίκη. Παρά το ότι ήμασταν λίγο πιο χαλαροί μετά το 25 δεν δεχτήκαμε φάσεις. Είναι χαρά μου να έχουμε τον Κάνταντι για προπονητή. Δεν κατεβάζουμε ποτέ το κεφάλι ακόμη και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό». 

Ετικέτες

Τον ΑΟ Μεσότοπου κυπελλούχο Λέσβου αντιμετωπίζει αύριο ο Άγιος Ιερόθεος στη Μυτιλήνη για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και η διαφορά δυναμικότητας αναμένεται να του φέρει μια εύκολη πρόκριση.

Ο προπονητής Σταυριανός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αργυρίου, Τσατσαρή, Χρήστου, Συρεγγέλα ενώ στα πλάνα του βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας