Τελευταία ενημέρωση 15:21, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Άρθρο του περιστεριώτη βουλευτή Ανδρέα Βορύλλα.

Ετικέτες

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών υπέστη η Κηπούπολη, αυτή τη φορά στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστική ροή και έντονες συγκινήσεις.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 3ο λεπτό σε σπρώξιμο στον Τζαρέλλα και στο επόμενο λεπτό (4') οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με γκολ που σημείωσε ο Βάννας μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1). Οι κόκκινοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 40' ζήτησαν νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε μαρκάρισμα του Παππά στον Τζαρέλλα στο όριο της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Κηπούπολη έχασε πρώτα ευκαιρίες και στο 75' έφτασε στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ του Νένδου (1-1). Στο τελευταίο τέταρτο έγινε δραματικό ματς, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ανατροπή και τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες σε δύο «φαρμακερές» αντεπιθέσεις για το γκολ της νίκης!

Διαιτητές: Γκίκας, Σερεβέτας-Ρομπότης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Ζαρναβέλης (77' Χάιδας), Πανίδης, Αθανασόπουλος. Σαββουλίδης (46' λ.τρ. Καλέμης), Καλαμοτουσάκης (46' Κούτρης), Τζαρέλας, Λουκάκης, Μάζης (77' Ηλιόπουλος), Νένδος, Μπίσκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς (46' λ.τρ. Χεινοπόταμος), Μπόκτορ, Ντίνος (27' Φελώνης), Ζαμπάκας, Κουμεντάκος, Κωνσταντόπουλος, Ανδριτσόπουλος, Βάννας (27' λ.τρ Θαναηλάκης), Νάτσης, Παναγιωτόπουλος, Παπαχρήστος.

 

Ετικέτες

Ξέμπλεξε!

Μετά τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου, ο Ήφαιστος έκανε νέο... άλμα παραμονής αφού επικράτησε με 4-2 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Ετικέτες

Tεράστιας σημασίας νίκη για τον Άγιο Ιερόθεο που επικράτησε με 1-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και παρέμεινε στην 13η θέση ισοβαθμώντας με ματς περισσότερο με τους Δόξα Βύρωνος και Αγίους Αναργύρους.

Πηγή Soccerlive.gr

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 2' ο Φράγκος με σουτ.

Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε με κεφαλιά ο Φειδαίος ενώ στο 85 αποβλήθηκε ο Μονεμβασίτης με δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτητής ήταν ο Μπαϊρακτάρης με βοηθούς τους Μητροφάνη και Τσολακίδη.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μυλωνάς, Μονεμβασίτης, Πετρόπουλος (81' Τσιάνος), Μπριστογιάννης, Σουλοβάρι, Φειδαίος, Τουρτούλι, Χριστούλης, Νησαριώτης, Κωνσταντουλάκης (61' Θηβαίος), Φράγκος (86' Τίγκας).

ΔΑΦΝΗ (Γιάννης Ντάκουρης) Βεζύρης, Δερμιτζάκης, Λαγοπάτης (11' Πατεράκης), Ζαχαρίου (86' Μπαρμπούνης), Χριστόπουλος, Λιόσης, Βαζαίος (70' Κωστακόπουλος), Παππάς, Βλαχάκης Ε., Παπαδόπουλος, Κωνσταντινιδης.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος συνεχίζει αήττητος στα play outs, συνεχίζει να είναι πρώτος στην ειδική βαθμολογία μετά από τις 4 αγωνιστικές και οδεύει ολοταχώς σε ένα καλό κλείσιμο της χρονιάς. Ο Βόλος καιγόταν για βαθμούς αλλά ο Ατρόμητος έκανε πάλι το καθήκον του, δεν δίνει λαβές για  σχόλιο και έφυγε από το Πανθεσσαλικό με το 2-2.

                                                          Το ματς

Κακός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του ματς με τον Βόλο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να καταγράφει την πρώτη του τελική στο 4'. Ο Ασεχνούν πήρε από αριστερά την πάσα, συνέκλινε προς τα μέσα, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Και πάλι η ομάδα του Κόντη στο προσκήνιο πέντε λεπτά αργότερα. Η πίεση του Μπερτόγλιο στον Κούντε ψηλά απέδωσε με τον Αργεντινό να πασάρει στον Γκαρσία που βρέθηκε εκτός περιοχής, δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Μαρκετζάνι μπλόκαρε σταθερά.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να παγώσει τον ρυθμό, δίνοντας χώρο στον Βόλο και κατάφερε με τη συμπλήρωση 18 λεπτών να προηγηθεί. Από κόρνερ των γηπεδούχων ο Καμαρά πήρε την μπάλα, διέσχισε μισό γήπεδο, πάσαρε δεξιά στον Αντζιέλσκι, αυτός αμέσως στην παράλληλη κίνηση του Αθανασίου ο οποίος πλάσαρε και νίκησε τον Κόβατς που φέρει ευθύνη στο γκολ για το 0-1.

Το πλάνο του Ίλιτς έδειχνε να αποδίδει με τον Βόλο να σοκάρεται και παρά την κατοχή δεν κατάφερε να βρει με ευκολία τους διαδρόμους για να πατήσει στην περιοχή του Μαρκετζάνι. Η ομάδα του Περιστερίου, λίγο έλειψε μάλιστα να φτάσει sto 2-0.

Ήταν το 37ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι, και πάλι με τον Καμαρά, βγήκαν στην κόντρα, με τον Καμαρά να βλέπει αριστερά τον Βρακά, αυτός συνέκλινε, σούταρε, η μπάλα κόντραρε με τον Καμαρά να παίρνει το ριμπάουντ και την προσπάθεια του να έχει την ίδια κατάληξη.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα πάει με το υπέρ του 1-0 στα αποδυτήρια ήρθε το 45ο λεπτό. Ο Βόλος από τα αριστερά, με τον Λούνα να κάνει τη σέντρα και τον Αθανασίου να κάνει ανόητο μαρκάρισμα στον Γκαρσία εντός περιοχής και τον Μαλούτα να δείχνει σωστά πέναλτι.

Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση, ο Μαρκετζάνι απέκρουσε άσχημα και ο επιθετικός του Βόλου πήρε το «ριμπάουντ» για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ίδια εκκίνηση με εκείνη του πρώτου ημιχρόνου στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Βόλο να απειλεί πρώτος στο 48'. Ο Μπερτόγλιο από τα αριστερά είδε την κίνηση του Ντε Καμπς, αυτός κατευθείαν με το αριστερό το σουτ εκτός εστίας.

Ο Βόλος ήταν ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο με τον Ατρόμητο να δείχνει ότι συμβιβάζεται και με την ισοπαλία, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 58' η ομάδα του Χρήστου Κόντη έχασε την καλύτερη της ευκαιρία στο ματς. Ορθολογική ανάπτυξη από τον άξονα με τον Ασεχνούν να παίρνει την μπάλα εκτός περιοχής και να σουτάρει με φάλτσο, αναγκάζοντας τον Μαρκετζάνι σε εντυπωσιακή επέμβαση. Βλέποντας ότι δέχεται απειλή από τον Βόλο, ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 63' κατέγραψε την πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, η μπάλα στον Αγκιμπού Καμαρά από τα αριστερά εντός περιοχής με τον μέσο από τη Γουινέα να σουτάρει δυνατά και τον Κόβατς να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

Από την εκτέλεση του κόρνερ, ωστόσο προήλθε και η φάση που άλλαξε τη ροή του ματς. Ο Βρακάς εκτέλεσε με τον Αντζιέλσκι να επωφελείται και να σουτάρει, αλλά η προσπάθεια του κόντραρε στο χέρι του Σιέλη!

Η φάση ελέγχθηκε μέσω VAR με τον Μαλούτα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση, η οποία ήταν άψογη και... αρκετή για να βάλει εκ νέου μπροστά τον Ατρόμητο στο ματς στο 70' με 2-1.  Το ματς απέκτησε ρυθμό μετά το γκολ του Αντζιέλσκι με τους δυο προπονητές να κάνουν διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο και τον Βόλο να απειλεί στο 78'. Από φάουλ που εκτελέστηκε, η μπάλα έφτασε στον Μύγα μέσα από την περιοχή και δεξιά, αυτός έκανε τη σέντρα, ο Σιέλης έκανε την κεφαλιά και ο Μαρκετζάνι απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ωστόσο δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν ξανά το ματς στα ίσα. Ο Γκλάβτσιτς κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής αναλαμβάνοντας την εκτέλεση. Αυτή ήταν εντυπωσιακή, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μαρκετζάνι για το 2-2!

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (89’ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (71’ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνούν (93' Ποπέσκου), Γκαρσία.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε (97' Καραμάνης), Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Αντζιέλσκι (71’ Βέργος), Βρακάς (81’ Ρομπάιγ).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας