Τελευταία ενημέρωση 18:59, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΑΟ Κηπούπολης για τη σεζον 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας ματς της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θα μπορούν να στηρίζουν το σύλλογο στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Πηγή stoplexto

Ετικέτες

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από το όμορφο Γύθειο η αποστολή των Κορασίδων και Παγκορασίδων του Ατρόμητου η οποία έλαβε μέρος σε μεγάλο τουρνουά.

Ετικέτες

Ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα.

Από τον περασμένο Νοέμβριο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης που αποτέλεσε στενό συνεργάτη του Γιώργου Σπανού στη διοίκηση για περισσότερα από δέκα χρόνια έπαιζε χωρίς αντίπαλο, αφού η πλευρά της ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη.

Ετικέτες

Σε άλλη ομάδα και όχι στη Χάποελ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολά Ντιγκινί.

Ετικέτες

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νέος προπονητής του Άγιου Ιερόθεου, Γιώργος Αρχοντάκης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Η προσέγγιση και το όραμα της ομάδας με έκαναν να απαντήσω θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Άγιου Ιερόθεου. Είναι μια ομάδα που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και γράφει τη δική της ιστορία με θετικό πρόσημο. Σαν πρώτος στόχος αποτελεί να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία που είχε η ομάδα τα τελευταία τρια χρονιά».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας