Τελευταία ενημέρωση 07:48, 26 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε χθες κατέκτησε η ομάδα Μίνι Κορασίδων του ΓΣΠ.

Ετικέτες

Με 485,5 βαθμούς στους Άνδρες και 378 στις Γυναίκες ο Γλαύκος Περιστερίου στην σκιά του θανάτου του 18χρονου κολυμβητή Δημήτρη Παυλογιάννη κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση στη Γενική βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κυριαρχία του.

 

Ετικέτες

Η αυστριακή Ντόρνμπιρν θα είναι την Τετάρτη (19.00 τοπική) η πρώτη αντίπαλος του Ατρόμητου σε φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήθελε το πρώτο φιλικό να είναι με ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα σε σχέση με τα τρία υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν με Ζυρίχη, Γκρασχόπερς και ΑΕΚ.

Ετικέτες

Δυσάρεστες αναμνήσεις άφησε στη Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου η συμμετοχή της σε τουρνουά beach soccer στο Ζούμπερι.

Ετικέτες

«Παπούτσι από τον τόπο του» κι εν προκειμένω με περιστεριώτη παίκτη επέλεξε ο Άγιος Ιερόθεος να ξεκινήσει τη μεταγραφική του ενίσχυση για τη νέα χρονιά που ακούει στο όνομα «Φώτης Σουλελές».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας