Τελευταία ενημέρωση 19:13, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Νέο τμήμα Aqua Aerobic

Τμήμα «ΑQUA AEROBIC» δημιούργησαν τα Δελφίνια Περιστερίου.

Οι προπονήσεις θα είναι 4 φορές την εβδομάδα ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 21:00 - 21:45 και ΣΑΒΒΑΤΟ 13:30 - 14:15. Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία του συλλόγου  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!!!

Δυνατότητα ενός δοκιμαστικού ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Βεβαίωση Καρδιολόγου, Δερματολόγου και Γυναικολόγου.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι σήμερα (Δευτέρα)ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για την 1η αγωνιστική της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 2: 15 ευρώ - Παιδικό: 5 ευρώ

Θύρα 3(VIP): 30 ευρώ

Θύρα 4: 15 ευρώ - Παιδικό: 5 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ - Παιδικό 5 ευρώ

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Ετικέτες

Την πρώτη επιτυχία της σεζόν κατέγραψε η Ακαδημία μπάσκετ του ΓΣΠ. Η ομάδα γεννηθέντων το 2006, ολοκλήρωσε αήττητη το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 74-52.

Οι νεαροί αθλητές της Κατερίνας Δελή ήταν καλύτεροι εξ αρχής ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο στο 15-8 ενώ όσο εξελισσόταν το παιχνίδι, η διαφορά έπαιρνε την ανιούσα φτάνοντας έως το τελικό +22.

Πέρα από την πρωτιά, άπαντες οι αθλητές και των τεσσάρων ομάδων (Γ.Σ. Περιστερίου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΑΕΚ) ευχαριστήθηκαν την διοργάνωση, ενώ με το τέλος και των απονομών (τα κύπελλα θα δοθούν την Πέμπτη 27/9 στο ΟΑΚΑ), οι παίκτες φωτογραφήθηκαν, όλοι μαζί φορώντας τα μπλουζάκια  που δημιουργήθηκαν ειδικά για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη ενός από τους σπουδαιότερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού.

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας σε Α' και Β' κατηγορία ΕΠΣΑ είναι τα εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ       1-1

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ    3-1

ΠΑΠΑΓΟΣ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ             5-1

 

Ετικέτες

Το ματς με τη Λάρισα έχει τελειώσει πριν από μισή ώρα και οι οργανωμένοι φίλαθλοι «δεν λένε» να ολοκληρώσουν το πάρτι που είχαν στήσει στην κερκίδα γιορτάζοντας τη νίκη της αγαπημένης τους ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας