Τελευταία ενημέρωση 22:28, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η πρόκριση της Παιδικής Ομάδας του Ηρακλή στους  «16» του Πρωταθλήματος της  ΕΠΣΑ ξεχωρίζει από τους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο τα τμήματα της Ακαδημίας.

Ετικέτες

Ψηλά την σημαία του ΓΣΠ κράτησαν οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Προαγωνιστικού Τμήματος που έλαβαν μέρος στους Διασυλλογικούς Αγώνες που συνδιοργάνωσε ο σύλλογος μαζί με τον Γλαύκο καθώς κατέκτησαν συνολικά  4 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια. Αναλυτικά:

--- ΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ , 50μ. & 100μ. ΠΡΟΣΘΙΟ ,ΑΓΟΡΙΑ
11 ΕΤΩΝ , ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 200μ. ΠΡΟΣΘΙΟ ,
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 

--- ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΙΧΑΛΕΑ , 50μ. ΥΠΤΙΟ,
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9 ΕΤΩΝ , ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 

---ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ , 50μ. ΠΡΟΣΘΙΟ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9
ΕΤΩΝ , ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 

--- ΜΠΕΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ , 100μ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10
ΕΤΩΝ , ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 

--- ΚΟΤΑ ΝΤΑΒΙΝΤ , 100μ. ΥΠΤΙΟ , ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ ,
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 

---ΜΠΕΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ , 200μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10
ΕΤΩΝ , ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, 200μ. ΜΙΚΤΗ
ΑΤΟΜΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

---ΣΙΔΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, 200μ.ΠΡΟΣΘΙΟ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ,
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 

--- 4Χ 50 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ , ΜΕ ΤΟΥΣ : ΛΑΜΠΟ ΘΕΟΔΩΡΟ
- ΜΠΕΣΙΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ - ΚΟΤΑ ΝΤΑΒΙΝΤ -
ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ ΝΟΤΗΣ , ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Ετικέτες

Mε γκολ του Αλέξανδρου Στρείδη στο 52’ η Ανθούπολη πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Άρη Χολαργού με σκορ 1-0 στο Περιστέρι και αναπτερωσε σημαντικά τις ελπιδες της για απευθείας παραμονή στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ο προπονητής Θανάσης Ψύλλιας ξεκίνησε με τους Κοσκινά, Κωνσταντινίδη, Κακιώρη, Τζεβελέκο, Καραπαλίκογλου, Μ. Κοσκινάς, Ρετσζόβ,  Αλ. Στρείδη, Παππά, Μιχαλακέλη, Ν. Στρείδη. Έπαιξαν και οι  Μελέτης, Τίτα, Χρα, Βανταράκης.

Ετικέτες

Το μήλο κάτω από τη μηλιά για την κόρη του Λάμπρου Παπακώστα. Η κόρη του παλιού πρωταθλητή Ελλάδας είναι αθλήτρια του Ύψους και αγωνίζεται στον ΟΦΚΑ Περιστερίου στον οποίο ο Παπακώστας έχει εμπιστευτεί την εκγύμναση της.

Ετικέτες

Οι επιτυχίες δεν σταματούν για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΟΦΚΑ Περιστερίου αυτή τη φορά με ένα  αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και  3 χάλκινα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Συγκεκριμένα το  Σάββατο 21 Απριλίου διεξήχθη  το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ . Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση τόσο της Καρλικόβαλη Στεφανίας στο Άλμα εις Μήκος και στα 80μ όσο και της Ροιδάκη Βασιλικής στα 300μ.

Η Στεφανία κατέκτησε την 3η θέση και στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχε με επίδοση 5,04μ στο Μήκος και 10’’45 στα 80μ που είναι και ατομικό της ρεκόρ. Ενώ η Βίκη  ήρθε επίσης 3η στα 300μ με επίδοση 44’’86. Οι επιδόσεις και των δύο αθλητριών αποτελούν όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Την Τετάρτη διεξήχθη στο Σχηματάρι το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου. Εκεί απολάυσαμε το καταπληκτικό άλμα της Παπακώστα στο 1,70μ. Με το άλμα αυτό η Σάντυ κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση κατά 3 εκατοστά! .
Στο ίδιο πρωτάθλημα η αθλήτριά  Δουλή Αντωνία κατέλαβε την 8η θέση στον τελικό των 1500μ. με επίδοση 5’13’’58 ενώ η Διονυσοπούλου Γεωργία ήρθε 9η στον τελικό των 3000μ και επίδοση 11’11’’93.
Το υψηλό επίπεδο του σχολικού πρωταθλήματος κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα πολύ δύσκολο και τους αθλητές/τριες άξιους που συμμετέχουν στην τελική φάση!

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας