Τελευταία ενημέρωση 23:04, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την «γκέλα» με την Αθηναϊδα θέλει να ρεφάρει αύριο η Κηπούπολη στο τοπικό ντέρμπι με τον Φοίνικα στο γήπεδο της Χωράφας (4.30 μ.μ.).

Ετικέτες

Το  τοπικό ντέρμπι Φοίνικα - Κηπούπολης δεσπόζει από το αυριανό πρόγραμμα των ομάδων της πόλης μας σε Β' και Γ' κατηγορία ΕΠΣΑ που είναι το εξής:

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Σάββατο 13/04/19 16:30 ΓΕΝΝΑΙΟΣ Ν., ΤΖΑΝΑΚΗΣ Δ., ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ Θ.  
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 13/04/19 16:30 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΑΚΡΙΒΟΣ Χ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ.
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α΄ Σάββατο 13/04/19 16:30 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Κ., ΝΑΤΣΙΟΣ Β., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η.
ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ) Σάββατο 13/04/19 16:30 ΑΛΑΜΠΕΗΣ Γ., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ Α.  

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤ. ΝΗΑΡ. ΗΣΤ Σάββατο 13/04/19 16:30 ΟΝΤΟΣ Κ., ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ Π., ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Χ.  
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Κυριακή 14/04/19 09:30 ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ., ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Β., ΣΕΡΕΒΕΤΑΣ Σ.  

 

Ετικέτες

 Πλήθος επισήμων αλλά και εκατοντάδες φίλοι του που κατέκλυσαν το ΚΥΒΕ Περιστερίου τίμησαν με την παρουσία τους την κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου Δυτικού Τομέα Δημήτρη Μουλιάτου. 

Ετικέτες

Παίκτης του Περιστερίου πρέπει να θεωρείται ο Σκούτσι Σμιθ, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία και τον Αμερικανό να εντάσσεται άμεσα, αντικαθιστώντας τον Ράιαν Χάροου.

Ετικέτες

Τις πρωταθλήτριες ομάδες Εφήβων και Παίδων που κατέκτησαν την κούπα στην Αθήνα τίμησε η διοίκηση του ΓΣΠ στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Ακαδημίας Γιώργος Παρδακίδης είπε σχετικά:«Δεν είναι τίποτα εύκολο στον αθλητισμό και στις ομάδες, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, αλλά πίσω από αυτό κρύβεται πάρα πολύ δουλειά. Προβληματισμός και συγκέντρωση για τα παιχνίδια μιας ιδιαίτερης προσπάθειας ετών γεμάτης σκληρής δουλειάς , καλές και κακές στιγμές με ένα αποτέλεσμα που μας δικαιώνει!

Τιμήσαμε αρχικά τους κόπους τους και στη συνέχεια τους ευχαριστήσαμε για την πρωτιά τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Καθημερινός στόχος μας είναι να ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά με στόχο και γνώμονα τόσο την κορυφή όσο και το χαμόγελο των αθλητών μας».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας