Τελευταία ενημέρωση 00:25, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε χθεσινό φιλικό ματς ο Ήφαιστος  αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αετό Κορυδαλλού.

Ο προπονητής Λευτέρης Αλεξάκης ξεκίνησε με τους: Αλευρής, Τσετσάι, Αρέστης, Χάιδας, Σφίχτης, Σπανουδάκης, Καλκανάκος, Ζαφειράτος, Βουλωμένος, Ασλανίδης, Γονής.

'Επαιξαν ακομη οι: Καραγκούνης, Μελλής, Τσιμώτας, Μαστροκώστας, Ζώτος, Γιαννόπουλος, Λιούκας, Θεοδώρου, Στόινα, Ορούτσι.

Ετικέτες

Σε καλό δρόμο

Σε χθεσινό φιλικό ματς η Άμιλλα επικράτησε της ΑΕ Περιστεριού με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Λατίφ, Μαντινιώτης και Πούλιος.

Ξεκίνησαν οι Γεροντακης, Κατσαμας, Κλαυδιανος, Μπέρνικολας, Παπαμακαριος, Κασιμάτης, Παππάς, Τζαβάρας, Καρράς, Λατιφ, Μπότης

Αγωνίστηκαν και οι Κωστάκης , Σωτηρίου, Χαλαρης, Ασημακοπούλος, Μπαιραμης, Ζήκος, Καλαιτζης, Δεγκλερης Μαντινιωτης, Πουλιος, Καλαμπαλικης, Ασιμης, Κοπανάς Δημήτρης, Μποζας , Κοπανάς Ορέστης.

Ετικέτες

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στη Χωράφα, ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε του Ατρόμητου Κ19 με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Αλεξίου με εκτέλεση φαουλ.

Ο Ισίδωρος Σταυριανός χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Κοντοπίδης, Χαλίκης, Κορώνης, Κουντουρης, Μενάι, Σάσσαλος, Μπριστογιάννης, Λιακόπουλος, Χολέβας (30' Θηβαίος), Χρήστου (30' λ.τρ. Ζέρβας), Πουρσανίδης.

Έπαιξαν και  οι Παχατούρας, Πολίτης Γ., Βιδάλης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Αποστόλου, Αλεξίου, Μαρτίνος, Μαρτίνος, Τσαρκανι, Αργυρίου, Πολίτης Λ..

Ετικέτες

 

Τις μεγάλες προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν με το Περιστέρι και την ανυπομονησία του να πατήσει παρκέ εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμπντούλ Γκάντι.

Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρασε την Δευτέρα (24/8) από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, δεν βλέπει την ώρα να μπει στο γήπεδο και να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

«Ήταν υπερβολικά μεγάλο το ταξίδι, αφού ταξίδευα 20 ώρες. Όταν όμως έφτασα, έφτιαξε η διάθεσή μου, καθώς το προσωπικό του αεροδρομίου ήταν πολύ εξυπηρετικό και πέρασα γρήγορα και ξεκούραστα τις διατυπώσεις. Βέβαια, με ταλαιπωρεί το τζετ λαγκ, νιώθω μεγάλη κούραση. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην αλλαγή της ώρας, έτσι είναι αυτά τα πράγματα, θα γίνει κι' αυτό στην ώρα του», δήλωσε ο Αμπντούλ Γκάντι αναφερόμενος στο ταξίδι του για την Αθήνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Αθήνα, είπε:

«Η πόλη μού φαίνεται καταπληκτική. Βλέπω πολύ όμορφες περιοχές και βέβαια έχει και υπέροχο καιρό. Θα τον απολαμβάνω περισσότερο μόλις συνηθίσω λίγο τη ζέστη».

Για τη γνωριμία του με τους ανθρώπους του Περιστερίου ανέφερε:

«Στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκαν ο Γιώργος (Πανταζόπουλος) και ο Άκης (Παπακωνσταντίνου), μου έδειξαν διάφορα σημεία της πόλης, πήγαμε για φαγητό, κάναμε ωραία κουβέντα για τις οικογένειές μας και, βεβαίως, για την ομάδα και το μπάσκετ. Εξαιρετικοί άνθρωποι, αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι μαζί τους στον ίδιο σύλλογο».

Ενώ για το άμεσο μέλλον και τους στόχους της ομάδας επισήμανε:

«Πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα, έχω μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ και μου έχει λείψει. Δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο».

Ετικέτες

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές νέων παικτών από τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο στο προπονητικό κέντρο «Νταμάρι» σε μια προσπάθεια να «ανακαλυφθούν περισσότερα ταλέντα που θα επανδρώσουν τα τμήματα της ακαδημίας.

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:»Στο Νταμάρι, συνεχίζουμε τις δοκιμές ποδοσφαιριστών, που έχουν γεννηθεί, τις χρονιές, 2006 - 2007- 2008,- 2009- 2010. Καθημερινά.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6934 291 045»

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας