Τελευταία ενημέρωση 12:10, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Συγκλονιστικό ματς χθες στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να βρίσκει γκολ πρώτης νίκης με τον Βέργο στο 92' για το 3-2 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ετικέτες

Στο περιστεριώτικο ντέρμπι υπήρξε νικητής και αυτός ήταν η Χρυσούπολη!

Πηγή Soccerlive.gr

Η νεοφώτιστη ομάδα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Χωράφας και επικράτησε με 2-1 του Φοινικα, σε ένα παιχνίδι με πολλές διακοπές και δίχως ποιότητα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 29ο λεπτό, όταν ο Κρεμμύδας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λάππας για το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, έξι λεπτά μετά (35') ήρθε νέο «χτύπημα», με τον Κρεμμύδα να σημειώνει ένα ωραίο γκολ με δυνατό σουτ για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε για τη μείωση του σκορ και έφτασε σε αυτή στο 81ο λεπτό. Ο Οκσίσογλου νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Τεννέ, όμως στην επιστροφή ο Αθανασάκη με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το φινάλε οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με τη Χρυσούπολη να κρατάει μία σημαντική νίκη.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Μαρκαντωνάτος-Μημίδης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Χαλικιάς, Νιτσόγλου (68' Καραλής), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Οκσίσογλου, Μπόζας (46' Μωραΐτης), Μαρκαντωνάτος (68' Κορδάς), Καρακασίδης (58' Ηλιόπουλος), Αθανασάκης

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Τεννές, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Ψυχογιός (58' Κωνσταντινίδης), Ταμπάκης (58' Σιατούνης), Λάππας, Λουμίδης, Μακρής (75' Κυριφίδης), Κρεμμύδας (75' Αναγνώστου), Θηβαίος, Τζωρτζακάκης (68' Τζαβάρας).

Ετικέτες

Nέα απώλεια βαθμών!

Νέα απώλεια βαθμών για τον Ήφαιστο που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο Καλαμάκι.

Πηγή Soccerlive.gr

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άγιο Δημήτριο την προηγούμενη αγωνιστική, οι κόκκινοι άφησαν δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο μένοντας πλέον στο -10 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Αστέρα Καισαριανής. 

Πάντως η ομάδα των δυτικών προαστίων εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία του κ. Νικολάου θεωρώντας ότι δεν ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα. Όσον αφορά τους γηπεδούχους για πέμπτο συνεχόμενο ματς έμειναν αήττητοι ενώ σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία έχοντας φτάσει πλέον τους 9 βαθμούς. 

Στο 12 και στο 38' οι φιλοξενούμενοι είχαν σημάδεψαν το δοκάρι σε προσπάθειες του Λάγγα ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου ποδοσφαιριστή. Ο Ήφαιστος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλωνάρη στο 60' με δεύτερη κίτρινη.

Στο 86' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 όμως ο Μιχαλόπουλος είδε το σουτ που επιχείρησε αρχικά να απομακρύνεται στο Μπότο και στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι.

ΑΡΗΣ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης, Μπακαδήμας, Χιονης (86' Βασιλειαδης), Δημογιαννης (69' Ελευθεριάδης), Τζιμας, Καραγκιουλες (57' Καραγκιουλές), Μιχαλακόπουλος, Μπαλατσούρας, Μπρίλης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιώργος Καρατζάς) Μπότος, Σταύρου, Φράρος (57' Βλάχος), Κύργιας, Αγοραστός, Πάζα, Γονης (84' Ιατρου), Κλωνάρης, Σιδέρης, Λάγγας (62' Λιούκας), Σαμαράς (57' Σκούμας).

Ετικέτες

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΟ Περιστερίου και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης στο παιχνίδι του 1ου ομίλου που αφορούσε την 8η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Από ένα ημίχρονο είχαν Αναγέννηση Πετρούπολης και Ανθούπολη στο γήπεδο Πετρούπολης β', μένοντας τελικά στο ισόπαλο 2-2.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας