Τελευταία ενημέρωση 15:17, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχτηκε ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός του Ατρομήτου ανέφερε πως η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, της έδωσε συγχαρητήρια και την ίδια ώρα έσπευσε να σημειώσιε πως η ομάδα του δεν ήταν όσο γενναια θα έπρεπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε απογοητευμένοι για αυτή την ήττα με 3-0. Θα πρέπει να συγχαρώ την ΑΕΚ για την πολύ καλή απόδοση της. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να περιορίσουμε την επιθετικότητα της ΑΕΚ, με συνέπεια να είμαστε συνέχεια στην περιοχή μας και έτσι ήρθε η ήττα. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά το 2-0 δυσκόλεψε πάρα πολύ το πράγμα. Ισως να μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά τελικά ήρθε και το 3-0, οπότε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της».

Για το rotation που έκανε και κατά πόσο αυτό επηρέασε αρνητικά την εικόνα του Ατρόμητου: «Δεν θεωρώ ότι επηρέασε την απόδοση μας. Εμπιστεύομαι όλο το ρόστερ. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες το τελευταίο διάστημα. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα, έχουμε πολλή ποιότητα ως ομάδα, θα μπορούσαν να τη δείξουν».

Για το πώς εξηγεί την κακή απόδοση του Ατρόμητου: «Νομίζω πως συνολικά δεν καταφέραμε να βγάλουμε τους συνδυασμούς που θα θέλαμε και αυτό είναι μια προειδοποίηση. Δεν ήμασταν όσο γενναίοι θα θέλαμε. Κάνουμε φυσικά την αυτοκρίτικη μας, αλλά και η ΑΕΚ είχε τέτοια ένταση σήμερα στο παιχνίδι της, που δε θα μας άφησε περιθώριο. Είχαν πάθος, έπαιρναν τις δεύτερες μπαλιές, έδειχναν ότι το ήθελαν περισσότερο».

Για τον τραυματισμό του Καρασαλίδη: «Δεν έχω ενημέρωση για κάτι σοβαρό, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό».

Για τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες του πάγκου του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο: «Νομίζω πως σήμερα ο διαιτητής έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Επί 90 λεπτά έκανε πολύ καλή δουλειά».

Για το αν επηρεάστηκαν αρνητικά οι παίκτες του Ατρόμητου λόγω της συζήτησης για τη διαιτησία: «Δύσκολο να απαντήσω. Ελπίζω πως όχι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη επί 90 λεπτά. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε διαμαρτυρηθεί για το πέναλτι στο πρώτο ματς, σήμερα όλα ήταν καλά, η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα και το αποδεχόμαστε».

Ετικέτες

Αναμενόμενη ήττα από τη Νέα Ιωνία με σκορ 80-53 για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ γνώρισε ο Φίλιππος και θα πρέπει ασφαλώς να αναζητήσει σε άλλα παιχνίδια τις νίκες εκείνες που θα του χαρίσουν την σωτηρία.

Διαιτητές: Τσαχάκης, Ορφανός, Φλώρος

Δεκάλεπτα: 17-14 , 43-23, 61-41 , 80-53

Ν.ΙΩΝΙΑ ( Χατζηπανηγύρης , Πατρινός , Μπάκας ) : Σταμάτης 2 , Νιφόρας Γ. 15(1) , Καρτέρης 9(3) , Εμίρης 9(2) , Τρικαλιώτης 9(1) , Καραγιάννης 3(1) , Μερκούρης , Λίτσιος 12(1) , Σιώμος 2 , Νιφόρας Π. 2 , Γεωργίου 15 , Αρσενικός 2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ( Κουστένης , Τσίτος ) : Βαλληνδράς 7(2) , Δαρμής , Μπότσας 11(1) , Καρακατσάνης 8(2) , Ζέμπερης 2 , Μπουγιούρης , Μπούτζης Π. , Θεοδωράκης 10 , Κακάβουλας 8 , Φιλόπουλος 7 , Μπούτζης Α.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ- ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 88-64
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ 78-86

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ- ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 80-53
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.- ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 61-73
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 68-77
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ- ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 77-78
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 63-61

Ετικέτες

Μια πολύ μεγάλη γιορτή ετοιμάζει το πιο δυναμικό, ένθερμο και ζωντανό κομμάτι της κερκίδας, οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin οι οποίοι την ερχόμενη Παρασκευή θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο «Θέατρο Πολιτών».

Σε μήνυμα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν τα εξής: «Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών FENTAGIN 1980 προσκαλεί κάθε φίλαθλο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, οργανωμένο και μη, στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Πολιτών (Μαζαράκη) την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 19:00.

Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ βραδιά θα περιλαμβάνει βραβεύσεις, αφιερώματα, βιντεοπροβολές με φυσικά την παρουσία των ομάδων μας αλλά και τμημάτα των ακαδημιών. Τα υπόλοιπα απο κοντά την Παρασκευή! Ενημερώνουμε, Διαδίδουμε, Κοινοποιούμε».

 

 

Ετικέτες

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ατρομήτου, οι οποίοι είδαν το αίτημά τους για ξένους διαιτητές κόντρα στους «μεγάλους» να αγνοείται στους ορισμούς για τα επερχόμενα ματς κυπέλλου καθώς ορίστηκε ο Παπαπέτρου στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Αύριο το πρωί ο μεγαλομέχοτος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ. Εκεί θα του εκφράσει την οργή της ομάδας του. Συγκεκριμένα, αναμένεται να του παρουσιάσει τις αδικίες, που θεωρεί ότι έχει υποστεί ο Ατρόμητος τον τελευταίο καιρό και φυσικά θα αναφερθεί στους Περέιρα και Γραμμένο, οι οποίοι θεωρεί ότι τον αγνοούν. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι δεν αποκλείεται επίσης να δώσουν το παρόν στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Ετικέτες

Ανώτερος ο ΠΟΑΛ νίκησε δίκαια τον Άγιο Αντώνιο 5-2 για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου.

Ήταν ένα ματς που ο ΠΟΑΛ κυριάρχησε και  σημείωσε 4 γκολ με τον Γιώργο κουρέα και ένα γκολ με το Χάρρυ Χριστούλη. Μείωσε ο Αγ. Αντώνης στο 4-0 σε 4~2.

Σπουδαίος οΓιώργος κουρέας με τα τέσσερα τέρματα που έβαλε, ο Δημητρίου, ο Ιακωβάκης και ο Πέτρος Δημάκης που ήταν και το μυαλό της ομάδας. Αξιοσημείωτο ο  Χριστούλης αγωνίστηκε με πυρετό και ήταν από τους καλύτερους και έβαλε και ένα γκολ.

Επαιξαν Μπουζιάνας Κότσαλος Δημάκης Διονύσης Σαράφης Θεοδώρου Williams Καλοπήτας Χριστούλης Κουρέας Δημητρίου Ιακωβάκης Τάκος.

Το ματς παρακολούθησαν και οι Τάσος Σούρσος Στάθης Χολόγκιτας Σεβερίν Λευτέρης Πουλόπουλος και Βαγγέλης Γόντικας Δανίκας Θεόδωρος Σταυρούλα Παπαχρήστου. Προπονητές:Δημήτρης Σόφος - Πάνος Παπαχρήστου

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας