Τελευταία ενημέρωση 20:07, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ένα ξεχωριστό ρεκόρ που όμοιο του ίσως να μην έχει συμβεί ποτέ, αλλά σίγουρα συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πραγματοποίησε ο νεαρός επιθετικός του Ατρόμητου Ρονάλντο Σάνι, γεννηθείς το 2002.

Από πολύ μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Ατρόμητου ο Ρονάλντο ξεχώριζε για το  ταλέντο του που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας που τον έκαναν επαγγελματία σε ηλικία 16 ετών.

Ο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν λοιπόν αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες με τη φανέλα μιας ομάδας, φυσικά του Ατρόμητου.

Η βάση του είναι βέβαια η ομάδα Κ17 με προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη, της οποίας είναι βασικό στέλεχος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου ωστόσο του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στην Α' ομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη κάνοντας λοιπόν το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Η τρίτη φετινή του...ομάδα  είναι η Κ19 καθώς έκανε το ντεμπούτο του στο Ρέντη εναντίον του Ολυμπιακού δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της 17 πήρε αναβολή.

Έτσι έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις τρεις διαφορετικές ομάδας της ίδιας όμως ομάδας.

Ετικέτες

Δέκα αθλητές του Θέρσιππου για τις ς επιτυχίες και τις διακρίσεις που σημείωσαν την προηγούμενη χρονιά, τίμησε ο Δήμος Περιστερίου στη χθεσινή γιορτή στα Δίδυμα

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και συνεχάρη τους διακριθέντες αθλητές, ο πρώτος Πολίτης της πόλης μας κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.
Τα έπαθλα στους αθλητές της ομάδας απένειμε η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κ, Κορόγιαννη Πολυξένη-Ευαγγελία.

Κοντά στην ομάδα  βρέθηκε για μία ακόμα (πολλοστή) φορά ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης και τ. διεθνής καλαθοσφαιριστής κ. Νίκος Κασουρίδης, ο οποίος με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια συνεχάρη έναν προς έναν τους διακριθέντες αθλητές.
• Γιώργο Παναγόπουλο
• Κώστα Κόπελα
• Δέσποινα Φουστέρη
• Αναστασία Μπανιά
• Ευγενία Κοκκινέλου
• Σεμίνα Ρετζεπάι
• Αλέξανδρο Τζελιλάι
• Χρήστο Κωστόγιαννη
• Αντώνη Χαραλαμπόπουλο
• Κώστα Καλαϊτζίδη
και τους προέτρεψε να συνεχίσουν την προσπάθεια που καταβάλουν.

Το ΔΣ του Θέρσιππου συγχαίρει το Δήμο για την αξιέπαινη πρωτοβουλία, καθώς και τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους.

 
Ετικέτες

Τις επτά νίκες σε 12 παιχνίδια στο τουρνουά υδατοσφαίρισης “Youth League” έφτασαν οι Μίνι Παίδες μετά το 10-3 επί του Χαϊδαρίου.

Ετικέτες

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Μπάλας Μέγιερι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1) τόνισε πως ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά είναι χαρούμενος που επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ετικέτες

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό είναι απογοητευμένος.

Το ματς με τον Ολυμπιακό: «Αρχικά με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Νομίζω ότι στο α' μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το 2-0. Γνωρίζαμε ότι στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός θα ρίσκαρε πολύ και με τις αλλαγές του με Χασάν και Ντίας θα πίεζε. Είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι την αλλαγή του Καρασαλίδη. Μετά το 1-1 είχαμε και ευκαιρία στην αντεπίθεση και με τον Ρισβάνη. Δεν την αξιοποιήσαμε και ήρθε το 2-1».
 
Το εάν έδωσε εντολή να κλειστεί πίσω η ομάδα του στο β' μέρος: «Εμείς είχαμε πει να παίξουμε όπως στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές του διαφοροποίησε το ματς. Με την αλλαγή του Καρασαλίδη βελτιωθήκαμε και προσπαθήσαμε με Μπρούνο και Ενσικουλού στις αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι το βασικό ήταν οι χαμένες ευκαιρίες μας στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την εικόνα του αλλά και το ματς στο β' ημίχρονο και εμείς χάσαμε το ματς από τις φάσεις που χάσαμε στο πρώτο μέρος».
 
Το Άρης - Ατρόμητος και την 4η θέση: «Θα είναι συναρπαστική αναμέτρηση. Έχουμε και ματς στην έδρα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε την 4η θέση και θα τα δώσουμε όλα για αυτό».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας