Τελευταία ενημέρωση 08:23, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Καθορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης στον Άγιο Ιερόθεο η οποία θα έχει εκλογο-απολογιστικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου και κατά πάσα πιθανότητα σε περίπτωση απαρτίας θα συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ετικέτες

Τις ελπίδες του για το μπαράζ ανόδου διατήρησε ο Φοίνικας ο οποίος  νίκησε τον ΠΟΨ με σκορ 2-1.

Ετικέτες

Η Κηπούπολη δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα του Άτταλου και με το 1-1 είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο του μπαράζ. Και όλα αυτά γιατί δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 86’από τον Μποζινάκη ενώ είχε προηγηθεί στο 19’ με τον Ζούκα.

Ξεκίνησαν οι Κούμης, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος, Επ. Λάππας, Αναγνώστου, Βαφειάδης, Κουμεντάκης, Φαρμάκης, Παούρης, Ζούκας, Λαγός. Έπαιξαν και οι  Χαλιβελάκης, Τζαμαλής.

Ετικέτες

Την Κηφισιά θα αντιμετωπίσει η ομάδα Κ16 του Ατρόμητου στη φάση των «8» των Ισχυρών του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι στέλνοντας το μήνυμα νίκης από τα Δυτικά θα πραγματοποιήσει (αύριο) Τετάρτη στο ΚΥΒΕ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και αδιαφιλονίκητο φαβορί στις επερχόμενες εκλογές για να οδηγήσει την Αττική σε μια νέα αρχή

Παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του Δυτικού Τομέα.

Σε μήνυμα του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Περιστερίου Λινάρδος Καλαμοτουσάκης αναφέρει τα εξής: «Την Τετάρτη 8 Μαΐου από το ΚΥΒΕ Περιστερίου στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα! Ένα Μήνυμα Νίκης! Ένα Μήνυμα αλλαγής! Ο Δυτικός Τομέας Αθηνών πιο ισχυρός από ποτέ!».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας