Τελευταία ενημέρωση 22:35, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Ήταν ο άνθρωπος που σημείωσε καθοριστικά παιχνίδια στη νίκη του Περιστερίου  επί του Ήφαιστου και συνδύασε την εμφάνιση του με δύο ξεχωριστά, ατομικά επιτεύγματα.

Ετικέτες

Αύριο αναχωρεί για τη Λήμνο η αποστολή του ΓΣΠ εν όψει του δεύτερου αγώνα με τον Ήφαιστο την Τετάρτη.

Ετικέτες

Μια ανάσα από την Α' ΕΠΣΑ βρέθηκε ο Φοίνικας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αλλά έμεινε στις εντυπώσεις στο μπαράζ με την Κηπούπολη που έγινε στην Πετρούπολη.

Ετικέτες

Την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου (Α' ΕΠΣΑ) πανηγυρίζει η Κηπούπολη η οποία έχοντας το πλεονέκτημα της ισοπαλίας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τον συμπολίτη Φοίνικα στο «μπαράζ που έκοψε ανάσες» που έγινε στο γήπεδο Πετρούπολης.

Το ματς μπορεί να μην είχε γκολ όλως καθήλωσε τους θεατές που κατέκλυσαν το νταμάρι της Πετρούπολης. Ο Φοίνικας θέλοντας μόνο τη νίκη έπαιξε πιο ανοικτά και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Κηπούπολης. Συμπερασματικά πάντως με βάση την πορεία των δύο ομάδων σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς απονεμήθηκε δικαιοσύνη.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κούμης, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουος, Λάππας, Αναγνώστου (75’ λ.τ.. Μωραΐτης), Βαφειάδης, Κουμεντάκος (46’ Ζούκας), Παούρης, Τζαμαλής (80’ Μαντζιώρος), Λαγός, Λίτσας (57’ Μαρτέκας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αρτυρόπουλος, Ρώϊμπας, Διονάτος, Μακρής, Α. Λιαγκόζης, Λάσκαρης (88’ Καμαρέτσος), Κούτρης, Γ. Λιαγκόζης (79’ Π. Ραυτόπουλος), Δ. Ραυφτόπουλος, Ντιαγέ, Σταμάτης (71’ Αχλάδης).

Ετικέτες

Μετά από 4.5 χρόνια παρουσίας στον προεδρικό θώκο του Ήφαιστου ο Άρης Δημοθόδωρος αποχώρησε από την περιστεριώτικη ομάδα.

Πολύ σύντομα ο Ήφαιστος θα ανακοινώσει την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον Γιάννη Τασιούλη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας