Τελευταία ενημέρωση 09:23, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το Περιστέρι αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό νίκης του Γιώργου Πατούλη που με «προίκα» το 37,5% του πρώτου γύρου είναι το μεγάλο φαβορί για τις αυριανές επαναληπτικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής έχοντας αντίπαλο τη Ρένα Δούρου η οποία συγκέντρωσε 20%.

Ο υποψήφιος και κατά τα φαινόμενα αυριανός Περιφερειάρχης Αττικής με τη βαθιά διείσδυση στις κοινωνικές μάζες επισκέφθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο Περιστερίου τον Ανδρέα Παχατουρίδη και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συζήτησε για μια ακόμη φορά  μαζί του για θέματα της αυτοδιοίκησης και της μελλοντικής τους συνεργασίας.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου στη μεγάλη συγκέντρωση εκπροσώπων των Λαϊκών Αγορών που πραγματοποίησε με πρωτοβουλία του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Μουλιάτης και παρουσίασε το σχέδιο του  για το μέλλον του κλάδου ενώ δεσμεύτηκε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις.

Ετικέτες

Την παραίτηση της υπέβαλε η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου η οποία δρομολόγησε τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά υπό την προεδρία του Νίκου Αναστασόπουλου η περιστεριώτικη ομάδα πέτυχε την παραμονή της στην Α' Κατηγορία συνδυάζοντας την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού με σημαντικές κινήσεις σε επίπεδο οργάνωσης, εγκαταστάσεων και ακαδημίας.

Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Κρέσνας θα γίνει διοικητικός -οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ετικέτες

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ενημέρωσε ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό (3/6, 21:00). 

Ετικέτες

Την Ακαδημία Πανελληνίου Καρδίτσας επισκέφθηκε ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών ΑτρόμητουΤόλης Αποστόλου, ο οποίος ενημερώθηκε και συζήτησε με τους προπονητές για την πορεία των τμημάτων στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Μαζί με τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας του Πανελληνίου Καρδίτσας βρέθηκε στο Γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας, προκειμένου να παρακολουθήσει φιλικά παιχνίδια της Κ-14 και Κ-16 της Ακαδημίας, με τα αντίστοιχα της Ακαδημίας Δήμητρας Τρικάλων.

Κατά την παραμονή του Τόλη Αποστόλου στην διάρκεια των αγώνων με το έμπειρο μάτι του δεν παρέλειψε να κρατά σημειώσεις και στο τέλος να εκφράζει την ικανοποίηση του μιλώντας με όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Άγιου Ιερόθεου που θα έχει χαρακτήρα απολογισμού των πεπραγμένων αλλά και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Είναι πολύ πιθανόν μάλιστα να γίνει αλλαγή στη θέση του προέδρου καθώς ο νυν πρόεδρος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας