Τελευταία ενημέρωση 15:41, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ιπποκράτης μετέτρεψε σε περίπατο το περιστεριώτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα επικρατώντας με σκορ 4-0.

Η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα προηγήθηκε με τον Γκέκα στο 35' και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Χαλιλάι στο 38'.

Στην επανάληψη πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τους Φερέιρα στ 69' και Λουκάκη στο 70' και έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Γεννηδούνιας, Ζευγούλας, Μίχος, Ασημακόπουλος, Αναγνώστου, Οικονόμου, Γκέκας, Χαλιλάι, Κοντογιαννόπουλος, Παπανικολάου. Αλλαγές έπαιξαν οι Λουκάκης, Δαβιλάς, Φερέιρα, Τσάγρης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καβουρίνος, Σεργάκης, Αρβανιτάκης, Σκανδάλης, Τζαμαλής, Θεοδώρου, Αλεξόπουλος, Τόλιας, Ζαχαριάς, Δρόσος, Μπαγατέλας. Αλλαγές έπαιξαν οι  Ζαρκάδας, Λάππας, Λακκιώτης.

Για τη μεγάλη νίκη επί της Κορίνθου εκτός έδρας με 1-4 μίλησε στο www.peristerisports.gr ο προπονητής του Άγιου Ιερόθεου Γιώργος Αρχοντάκης.

Παρά την καλή της προσπάθεια η Τόλμη ηττήθηκε με γκολ του Κατσιπόδα στο 44' από την Αρμενική με 1-0 στο γήπεδο του Ελληνικού.

Αποβλήθηκε ο Κοινής στο 83' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ξεκίνησαν για τη Τόλμη οι Φανός, Κοινής, Πρεβεζιάνος, Αμανατίδης, Ζαίμι, Ιακωβάκης, Καπελέρης, Βανταράκης, Μπόζας, Ζαβιτσάνος, Ζευκίλης. Αλλαγές οι Μπουσδούκος, Τσίγκος, Αναγνωστόπουλος, Μαρκώνης.

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας σε Β' και Γ' κατηγορία είναι τα εξής:

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΠΑΓΟΣ       0-2

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2-1

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΤΑΛΟΣ             3-1

ΚΟΛΩΝΟΣ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ      7-1

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ - ΑΤΤΑΛΟΣ     2-2

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡ.  4-0

ΘΥΕΛΛΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧ.          0-2

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΑΣ      2-0

ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΤΟΛΜΗ                 1-0

 

Ετικέτες

Τεράστια νίκη με οφέλη που θα φανούν σε βάθος χρόνου πέτυχε σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος μέσα στην Κόρινθο με σκορ 4-1 επί της τοπικής ομάδας προκαλώντας πραγματική αίσθηση!

Ο Κράσι που επέστρεψε στην ενδεκάδα έκανε το 0-1 στο 32' για να ακολουθήσει ο  Τσατσαρής στο 40΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέσι να κάνει το 0-2. Στο 52' οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ με τον Μαναριώτη, αλλά ο Θανόπουλος με πέναλτι (το κέρδισε ο Πολίτης) στο 71′  έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων για τους Περιστεριώτες. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Μπαλατσούρας στο 80′.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος): Λουτριώτης, Παπανικολάου, Ντόκο, Λαμπρόπουλος, Παϊκόπουλος (46' Γαλάς) Σιδέρης, Καραγιάννης, Παυλόπουλος, Μαναριώτης, Τορεζάνι, Ιορδανίδης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ζωντός, Πολίτης (84′ Σιμάκου), Μανδαμαδιώτης, Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Λέσι (71′ Μπαλατσούρας), Γκουτσούλας, Κράσι (79′ Νικολέτος), Θανόπουλος, Σουλελές (82′ Αποστολόπουλος).

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας