Τελευταία ενημέρωση 13:34, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (Σάββατο) η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου στο Μόνταφον της Αυστρίας.

Οι παίκτες ακολούθησαν το πρωί πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα ενώ το απόγευμα ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής.

Ετικέτες

Εμπειρία στο παρκέ και στα αποδυτήρια με την απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλου πρόσθεσε για τα δύο επόμενα χρόνια ο ΓΣ Περιστερίου που ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του.

Ετικέτες

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τους οργανωμένους φιλάθλους το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Πρόνοια αφιερωμένο «Για όσους έφυγαν νωρίς».

Στη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι οργανωμένοι αναφέρουν τα εξής:«Λίγα 24ωρα μετά το τουρνουά και ήδη ανυπομονούμε για το επόμενο. Μάχες, τάκλιν, αίματα στα ποδια, αριστοτεχνικά τελειώματα, ρίψεις καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο, άριστοι συνδυασμοί, συνθήματα, φωνή και το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να σείεται στο " Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε " έρχονται να προστεθούν σε ένα τουρνουά που ξεκίνησε και απο οτι φάνηκε θα συνεχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν στο τουρνουά, σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος, σε όσους στήριξαν και σε όσους έτρεξαν όλες αυτές τις ημέρες για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας να τραγουδήσουν. Ραντεβού του χρόνου, στο επόμενο..

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..!».

Ετικέτες

Η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου μπορεί να έμαθε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ όμως ως πρώτη επιλαχούσα  περιμένει τις εξελίξεις στις μεγαλύτερες κατηγορίες που θα λειτουργήσουν ως ντόμινο κι ενδεχομένως να την φέρουν στην Α2.

Πατήστε εδώ για να δείτε την κλήρωση:http://eska.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%91-%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D-2019-2020.pdf

 

Ετικέτες

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά την ήττα του Ατρομήτου από την Αούστρια Λουστενάου και τόνισε ότι αυτά ματς βοηθούν μια ομάδα να βλέπει και να διορθώνει τα λάθη της.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν το πρώτο ματς και θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Δουλεύουμε έντεκα μέρες τώρα. Τα παιδιά τις τελευταίες μέρες κάνουν πολλές προπονήσεις, τα πόδια είναι βαριά και υπάρχει κούραση. Κάναμε αρκετά λάθη αλλά και κάποια καλά πράγματα. Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε και από την άλλη να παίζουμε σε υψηλή ένταση. Να δούμε την διάρκεια και το πόσο μπορούμε να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο να είμαστε έτοιμοι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας