Τελευταία ενημέρωση 03:20, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την απόκτηση του 19χρονου Τσερκώνη ανακοίνωσε ο Άγιος Ιερόθεος.

Η ανακοίνωση

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιου Ιερόθεου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τσερκώνη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 19 χρονών, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και κεντρικός μέσος και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας με δεδομένο ότι πιάνει θέση… μικρού στο ρόστερ. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τσερκώνη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».

Ετικέτες

13αρι ανανεώσεων!

Μετά από συντονισμένες ενέργειες  του προέδρου Θόδωρου Αθανασόπουλου  και με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή Ιακωβάκη ανανεώθηκε η συνεργασία με 13 παίκτες της Θύελλας Περιστερίου.

Είναι οι: Νίκος Νταγιαντας, Δημήτρης Νικολοπουλος, Γιόχαν Νιγκατου, Ρεντι Μιρντινι, Παναγιώτης Κοντογιαννης, Θωμάς Θωδης, Χρήστος Δρουλιας, Χακι Ορουτσι, Λευτέρης Σακελαρης, Δημήτρης Λαβασιδης, Αλτιν Σουλολαρι, Θοδωρης Κόκκαλης και Δημήτρης Ζουγρας.

Ετικέτες

Μέχρι την 1η Ιουλίου παρατείνεται η 1η περίοδος πώλησης καρτών διαρκείας του Ατρόμητου που συμπεριλαμβάνει και την κλήρωση για 3 τυχερούς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και ζήτησης για τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας, η 1η περίοδος διάθεσης παίρνει παράταση μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019.

Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή συμμετέχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που θα στείλει 3 τυχερούς στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ατρομήτου (δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια αγώνα).

Ισχύει ακόμα η προσφορά του ενός δώρο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας με την αγορά ενός κανονικού για όλες τις θύρες εκτός της 3.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου θα έχουν τις προσφορές των προηγούμενων χρόνων (παιδικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, στρατιωτικό, ανέργου και οικογενειακό) και θα έχουν ισχύ για τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες μέχρι και τα Playoff, τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Ελλάδας, του κυπέλλου Ελλάδας και τα φιλικά.

Οι τρόποι πληρωμής παραμένουν σταθεροί και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση ή μεγαλύτερη των 200€), με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Θύρα 2) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συμπλήρωσης της online φόρμας εγγραφής μέσω του www.atromitosfc.gr.

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10:00-14:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ετικέτες

Μετά τη θητεία του στη Basket League και το Περιστέρι, ο Εντ Ντάνιελ επιστρέφει στη Φορτιτούντο Μπολόνια για να την ενισχύσει στη Lega Basket.

Φορτιτούντο Μπολόνια ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού μπάσκετ. Πριν από μερικές εβδομάδες εξασφάλισε την άνοδό της στη Lega Basket για πρώτη φορά από το 2009 και στη νέα της προσπάθεια θα έχει μαζί τον Εντ Ντάνιελ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ (29 ετών, 2.01 μέτρα) έπαιξε φέτος στη Basket League με το Περιστέρι κι άφησε θετικές εντυπώσεις με 7.1 πόντους (55% στα δίποντα) και 4.3 ριμπάουντ σε 18:35 κατά μέσο όρο. Πλέον, ο Ντάνιελ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Φορτιτούντο Μπολόνια, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 2015-6.

Ετικέτες

Το ιστορικό μέλος του ΓΣ Περιστερίου Γιάννης Θεοδωρόπουλος απευθύνει εκ μέρους και άλλων μελών την ακόλουθη ανοικτή επιστολή προς τη διοίκηση και τον πρόεδρο του συλλόγου Φίλιππο Κότση:

«Στο προφίλ του Facebook του Μπάμπη Καραθάνου, υποψηφίου της Ν.Δ. , ανέβηκε την 1η Ιουλίου, φωτογραφία μεταξύ άλλων δική του με τον συνυποψήφιο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον πρόεδρο του Γ.Σ Περιστερίου, Φίλιππο Κότση με την παρακάτω λεζάντα. «Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Μπάμπης Καραθάνος πάμε δυνατά στα δυτικά στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου προς τιμή μας! Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο Φίλιππο Κότση, τον Ανδρέα Πολέμη τον Γιώργο Παρδακιδη τον Νίκο Κατσουρίδη τον Μανώλη Τσαγκιωτη όλα τα μέλη του ΔΣ και τους φίλους της ομάδας μας για την παρουσία τους».

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Περιστερίου συμφωνούν με αυτή την λαθρόχειρια που εμπλέκει τον ιστορικό σύλλογο στο μικροκομματικό κυνήγι ψήφων και μάλιστα σε εκδήλωση που ο ίδιος ο Σύλλογος διοργάνωσε προς τιμή των υποψηφίων η όχι. Αν ναι τότε θα είναι η πρώτη φορά που ο Γ.Σ. Περιστερίου στα 48 χρόνια της ιστορίας του, εμπλέκεται στο κομματικό παιχνίδι. Αν όχι τότε οφείλει ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου να αποκαταστήσουν την τιμή του Συλλόγου με συγκεκριμένες και καθαρές ενέργειες διάψευσης. Αναμένουμε».

Τα μέλη του Γ.Σ.Π.

Ξενοφών Βυλλιώτης

Γιάννης Θεοδωρόπουλος

Ξενοφών Θεοδωρόπολος

Δημήτρης Κατσίκης

Γιάννης Μαλάμης

Νίκος Πέππας

Σάκης Πέππας

Παύλος Σιδέρης

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας