Τελευταία ενημέρωση 13:53, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Απογοητευμένος για τον τρόπο που έχασε ο Ατρόμητος τη νίκη μέσα από τα χέρια του στο ματς με τον Άρη εμφανίστηκε ο Απόστολος Βέλλιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το 2-2 με τον Άρη: «Είναι κρίμα από το Θεό να χάνουμε τρίτο παιχνίδι στο 90'. Παλέψαμε και τα δώσαμε όλα αλλά φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό για ακόμα ένα παιχνίδι».

Πόσο δύσκολο ήταν για την ομάδα να αλλάξει προπονητή;
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει. Το προπονητικό τιμ όμως έδειξε απόλυτη σοβαρότητα από την πρώτη στιγμή και μας έδωσε να καταλάβουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε».

Αισθάνεσαι πλέον πιο απελευθερωμένος:
«Στον Ατρόμητο νιώθω άνετα από την πρώτη στιγμή αλλά σαν Απόστολος έχω να δώσω κι άλλα. Ήμουν λίγο άτυχος στην αρχή γιατί μόλις βρήκα τα πατήματα μου, είχα έναν τραυματισμό».

Ετικέτες

Μια δύσκολη χρονιά, με δυσκολίες συνεχίζεται για τον Ατρόμητο που έφθασε  ΠΆΛΙ στη βρύση για να πιει νερό αλλά για τρίτη φορά φέτος δεν ήπιε στις καθυστερήσεις.

Ετικέτες

Το βαθμό της ισοπαλίας στον Ταύρο από τον Φωστήρα με 1-1 απέσπασε ο Ιερόθεος συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του.

Το γκολ πέτυχε ο Πανάκης με δυνατή κεφαλιά στο 14'. Η ισοφάριση ήρθε στο 32' με κεφαλιά του Κράσι από σέντρα του Ντάφλα.

 

 

Ετικέτες

Τον τίτλο του φαβορί που του έχει αποδοθεί πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος επιβεβαίωσε και κόντρα στην Τρίαινα Βούλας ο ΓΣ Περιστερίου, καθώς επικράτησε στην έδρα του με 11-4 των νεοφώτιστων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Ετικέτες

Με μοναδικό «αγκάθι» τον τραυματία Μακρίδη που καταβάλει προσπάθεια για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Σταυριανού θα ολοκληρωθεί αύριο η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Αντιθέτως, ετοιμοπόλεμος είναι ο Πολίτης που προπονείται τον τελευταίο καρό αν και στρατευμένος ενώ για τον επόμενο μήνα θα απουσιάσει σίγουρα ο νεαρός Σάσσαλος που έχει σπάσει το χέρι του.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας