Τελευταία ενημέρωση 17:50, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στο Χριστουγιεννιάτικο τουρνουά που διοργανώνει ο Ιπποκράτης θα λάβει μέρος ο Άγιος Ιερόθεος με τα τμήμα Προτζούνιορ και Αστεράκια.

Ετικέτες

Μακεδονία και Ταξιάρχης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου καθώς αμφότερες προκρίθηκαν στον τελικό.

Το δώρο που πρόσφερε απλόχερα ο Ηρακλής μετά τη νίκη του σήμερα με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει και είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος ο οποίος νικώντας αύριο τη Θύελλα Καμαρίου στη Ριζούπολη (17.15) θα κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο του και θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή που συγκροτήθηκε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης συμπεριλαμβάνει τους Άντι Ιμέρι (1999) κα Ρονάλντο Σάνι (2002).

Ο Νταμίρ Κάναντι  επέλεξε αναλυτικά από τους εξής παίκτες: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Ίμερι, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ρονάλντο, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς και Βασιλακάκης.

 

Για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά μπράβο στον ΟΦΚΑ Περιστερίου!

Ετικέτες

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η ΑΕ Περιστερίου που κέρδισε εύκολα τον Άρη Καλαμακίου με 3-1 και έπιασε την πέμπτη θέση ατενίζοντας ακόμη ψηλότερα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας